Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκαρνάτσο έσκαψε το σημείο του πέναλτι πριν την απόκρουση του Ονανά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκαρνάτσο έσκαψε το σημείο του πέναλτι πριν την απόκρουση του Ονανά
Photo Credits: INTIME

Ο Αντρέ Ονανά ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη που πέτυχε η Γιουνάιτεντ, αλλά από ό,τι φαίνεται στην απόκρουση του πέναλτι... βοήθησε και ο Γκαρνάτσο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρέ Ονάνα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 κόντρα στην Κοπεγχάγη (24/10), με τον Καμερουνέζο να κρατάει στο 97ο λεπτό ανέπαφη την εστία του από τη γραμμή του πέναλτι, χαρίζοντας έτσι το τρίποντο στην ομάδα του, που είχε προηγηθεί με γκολ του Μαγκουάιρ.

Όπως όμως αποκαλύπτουν μερικά πλάνα τα οποία κάνουν τον γύρω του διαδικτύου, ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο έβαλε και αυτός το λιθαράκι του στην απόκρουση του πέναλτι από τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα.

Αυτό γιατί όσο οι παίκτες περίμεναν την απόφαση του VAR, συζητώντας με τον διαιτητή του αγώνα, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής «έσκαβε» με το πόδι του την άσπρη βούλα, προκειμένου να ευνοηθεί η ομάδα του.

Ο Λάρσον παρόλο που βρήκε στόχο δεν κατάφερε να βρει τα δίχτυα του Καμερουνέζου και έτσι οι «μπέμπηδες» πανηγύρισαν το τρίποντο.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X