Το reunion Αλμέιδα – Γκατούζο στη Μασσαλία με… άρωμα «Καμπιονάτο» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το reunion Αλμέιδα – Γκατούζο στη Μασσαλία με… άρωμα «Καμπιονάτο» (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Τζενάρο Γκατούζο και ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα αντικρίζουν ξανά ο ένας τον άλλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το SDNA γυρίζει το ρολόι του χρόνου πίσω και ανασύρει απ΄το αρχείο, τα παιχνίδια στα οποία ο τεχνικός της ΑΕΚ και ο κόουτς της Μαρσέιγ, έπαιξαν ως αντίπαλοι στα γήπεδα της Ιταλίας και θα φέρουν οι δύο προπονητές στο μυαλό τους εν όψει της επερχόμενης συνάντησής τους στο «Βελοντρόμ».

Το ποδόσφαιρο μας φέρνει όλους πιο κοντά! Εκτός από τους εκδρομείς – οπαδούς της ΑΕΚ που θα συναντήσουν στη Μασσαλία τους αδελφοποιημένους φίλους της Μαρσέιγ, το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων το βράδυ της Πέμπτης (26/10) στο «Βελοντρόμ», θα φτιάξει κι ένα reunion με άρωμα «Καμπιονάτο»!

Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Τζενάρο Γκατούζο και ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, αντικρίζοντας ο ένας τον άλλο, δεν μπορεί παρά όλο και να φέρουν στο μυαλό τους τις παλιές μεταξύ τους αναμετρήσεις στα ιταλικά γήπεδα.

Τότε που αμφότεροι έπαιζαν σε ομάδες της Serie A και βρέθηκαν αντίπαλοι δύο φορές κι όχι πολλές περισσότερες εξαιτίας αγωνιστικών συγκυριών.

Το SDNA γυρίζει το ρολόι του χρόνου πίσω και ανασύρει απ΄το αρχείο τα παιχνίδια στα οποία οι Αλμέιδα και Γκατούζο έσμιξαν στα γήπεδα της Ιταλίας.

Μαζί στην Ιταλία, αλλά και χώρια

Την σεζόν 1998-99 οι Αλμέιδα και Γκατούζο δεν βρέθηκαν να πατούν το ίδιο χορτάρι ως παίκτες της Λάτσιο και της Σαλερνιτάνα αντίστοιχα.

Κι αυτό διότι στα δύο ματς πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων, ο Αλμέιδα ήταν εκτός αποστολής.

Πρώτη φορά αντίπαλοι

Το πρώτο παιχνίδι στο οποίο βρέθηκαν αντίπαλοι στα ιταλικά γήπεδα, καταγράφηκε στις 3 Οκτωβρίου 1999.

Για την 5η αγωνιστική της Serie A, η Λάτσιο υποδέχτηκε την Μίλαν στο Ολίμπικο.

Το reunion Αλμέιδα – Γκατούζο στη Μασσαλία με… άρωμα «Καμπιονάτο» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Έπειτα από ένα…τρελό ματς οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες (4-4) με τους «Λατσιάλι» να προηγούνται 3-1, συν τω χρόνω να βρίσκονται πίσω στο σκορ (3-4) και να ισοφαρίζουν (4-4).

Ο Αλμέιδα είχε φανέλα βασικού από τον τότε τεχνικό της Λάτσιο, Σβεν Γκόραν Έρικσον και έπαιξε και στα 90 λεπτά, ενώ στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής των «ροσονέρι», Αλμπέρο Τζακερόνι έριξε στο ματς ως αλλαγή τον Γκατούζο στο 86΄αντί του Σεβτσένκο.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X