"Που σε μπλέξανε και σένα ρε Θωμά", γράφει στο μπλογκ του ο Θοδωρής Ραλλής

"Δεν πειράζει, μία ΑΕΚ έχουμε και την αγαπάμε" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mavrosΟμολογώ ότι ένιωσα μεγάλη αμηχανία όταν είδα μπροστά μου τον Θωμά Μαύρο να περνάει το κατώφλι των δικαστηρίων της Ευελπίδων. Σε άλλες περιπτώσεις υπήρχαν συγκεκριμένες κατηγορίες και συγκεκριμένοι άνθρωποι που είχαν μπλέξει σε περιπέτειες. Όμως για τον Θωμά Μαύρο θα έβαζα και το χέρι μου στην φωτιά ότι δεν είχε καμία ανάμειξη για τα όσα τον έφεραν στον ανακριτή το πρωί της Πέμπτης.

Είναι εντυπωσιακό το στιγμιότυπο, ενός ηλικιωμένου άνδρα που κοιτούσε με παράπονο τον Θωμά, έχοντας μάθει τον λόγο για τον οποίο βρισκόταν μαζί με όλους τους άλλους. Και μόλις πρόλαβε να ψελλίσει. «Α ρε Θωμά, που σε μπλέξανε και σένα». Θαρρείς και έβλεπε έναν δικό του άνθρωπο να περνάει αυτή την ταλαιπωρία.

Άνθρωποι, όλων των ηλικιών έβλεπαν την «μηχανή των γκολ» της ΑΕΚ, να ανεβαίνει τα σκαλιά του κτιρίου «Νο 9»  και τους έπιανε το παράπονο. Ουδείς μπορούσε να διανοηθεί ότι κάποιοι τον οδήγησαν μέχρι εκεί. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα που ήταν και το αναμενόμενο, εδώ που τα λέμε. Αλίμονο αν την πλήρωνε ο Μαύρος για τα «εγκλήματα» άλλων.

Αλλά όπως και να’ χει είναι ντροπιαστικό για όλους μας να τον βλέπουμε να περιμένει την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα για να πει το αυτονόητο. Ο Μαύρος που ξέραμε όλοι δεν είχε καμία σχέση με όλα όσα έγιναν χθες και προχθές. Δεν έχει καμία σχέση με κάμερες,  μικρόφωνα και καταθέσεις. Αλλά στην ΑΕΚ που διοίκησε και ο κάθε πικραμένος το είδαμε και αυτό.

Το πλέον συγκλονιστικό για όλους ήταν τα λεπτά της αναμονής για την απόφαση. Για όλους μας, όχι όμως για αυτόν. Γιατί μέσα του ήξερε πολύ καλά τι είχε κάνει. Και αυτό δήλωσε ξεκάθαρα στο enwsi.gr. «Μπροστά στην αγάπη μου για την ΑΕΚ δεν έγινε και τίποτα» ήταν η μεγάλη ατάκα του Μαύρου. Του οποίου το όνομα διασύρθηκε για ώρες. Και όμως αυτός ο άνθρωπος είχε την ηρεμία να μιλήσει μόνο για την ΑΕΚ. Μόνο για την σχέση του με τον κιτρινόμαυρο οργανισμό. Που του έδωσε τα πάντα. Χωρίς να έχει καμία διάθεση να απαντήσει και να κατακρίνει όλους όσους τον έφεραν μέχρι εδώ.

Η χθεσινή ημέρα θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην ζωή του και την δική μου. Έχοντας δει τον Μαύρο διαφορετικά, από την καλή, τον είδα και από την … ανάποδη. Αλλά απέδειξε ότι παραμένει μεγάλος. Όπως τον γνωρίσαμε και τον μάθαμε μέσα στα γήπεδα, να φορτώνει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X