Μοσχοβίτης: "Ηγέτης ο Καράμπουλας"

Μοσχοβίτης: "Ηγέτης ο Καράμπουλας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mosxovitisΣυνέντευξη στην εφημερίδα “Ώρα των Σπορ” παραχώρησε ο Φίλιππος Μοσχοβίτης. Ο έμπειρος γκαρντ του Ψυχικού μίλησε για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ, για την πιθανή απουσία του Γιώργου Τσιάκου, για την ήττα της ομάδας του από τον Αρκαδικό, για τον Βαγγέλη Καράμπουλα αλλά και για το καλοκαιρινό “φλερτ” με την ΑΕΚ που τελικά δεν κατέληξε σε “γάμο”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην “Ώρα” ο Φίλιππος Μοσχοβίτης:

Για τον προσδιορισμό «ντέρμπι»: «Το ντέρμπι θυμίζει όρους αντιπαλότητας και συν τις άλλοις είναι πιο πολύ ποδοσφαιρικός όρος. Απλά είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια του πρωταθλήματος και για τις δύο ομάδες».

Για το ποια ομάδα θα αποδειχθεί καλύτερη: «Δεν θεωρώ ότι ο νικητής, θα αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος. Απλά αυτός που θα κερδίσει, θα έχει και ένα πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας».

Για την πιθανή απουσία του Γιώργου Τσιάκου: «Θα αφαιρέσει ένα κομμάτι ενέργειας και μαχητικότητας που βγάζουν στο παρκέ η ΑΕΚ και ο Τσιάκος».

Για το αν κατά την γνώμη του θα παίξουν πιο πολύ στην ρακέτα λόγω και της απουσίας Τσιάκου: «Σήμερα (σ.σ. χθες), θα αρχίσουμε να αναλύουμε την τακτική της ΑΕΚ. Οπότε δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά πού θα χτυπήσουμε. Το θέμα είναι ότι πρέπει να βγάλουμε πολύ περισσότερη ενέργεια απ’ ό,τι βγάλαμε στο ματς με τον Αρκαδικό».

Για την ήττα του Ψυχικού από τον Αρκαδικό: «Γνωρίζαμε ότι στον Αρκαδικό το παιχνίδι θα ‘ ταν πολύ δύσκολο. Σίγουρα δεν μας άρεσε το γεγονός ότι χάσαμε. Όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας θέλουν προσοχή. Εμείς δεν ήμασταν προσεκτικοί, δεν είχαμε την συγκέντρωση που έπρεπε. Χάσαμε και κοιτάζουμε το επόμενο ματς. Η ψυχολογία της ομάδας δεν έχει επηρεαστεί από αυτή την ήττα. Τουναντίον, μας έχει δώσει ένα παραπάνω κίνητρο για δουλειά. Κερδίζοντας την ΑΕΚ θα ‘χουμε αφήσει αυτή την ήττα πίσω μας».

Για την «κόντρα» με τον πρώην συμπαίκτη του, στη Κηφισιά, Βαγγέλη Καράμπουλα: «Η αλήθεια είναι ότι αυτή την εβδομάδα δεν έχουμε μιλήσει καθόλου. Αντίπαλοι είμαστε στο γήπεδο, για 40 λεπτά. Εκτός παρκέ οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές. Τα πειράγματα προφανώς θα ξεκινήσουν μετά το παιχνίδι. Σίγουρα είναι μια πρόκληση για την ομάδα, να τον κρατήσει χαμηλά στο σκοράρισμα. Είναι μεγάλος σκόρερ και παίκτης, που στα μεγάλα ματς δίνει πάντα το «παρών». Ο Βαγγέλης σίγουρα είναι ηγέτης σε μια ομάδα. Η ΑΕΚ ωστόσο έχει την πολυτέλεια να στηρίζεται και σε άλλους παίκτες. Ο Φαλέκας είναι πολύ έμπειρος ο Πολυτάρχου επίσης είναι ενεργός σε άμυνα και επίθεση».

Για το καλοκαιρινό φλερτ με την ΑΕΚ: «Με την ΑΕΚ είχαμε μια επαφή το καλοκαίρι, ιδιαίτερα τιμητική για μένα. Η συνεργασία δεν έγινε για διάφορους λόγους. Με τον προπονητή και με κάποιους παράγοντες που μίλησα από την ομάδα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Απλά ήταν μια συνεργασία που δεν έγινε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X