Ρεμένταλας: "Ιστορικό το παιχνίδι με την ΑΕΚ"

Ρεμένταλας: "Ιστορικό το παιχνίδι με την ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rementalasΓια το ντέρμπι κορυφής της Α2 ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ψυχικό μίλησε ο Γιώργος Ρεμένταλας. Ο προπονητής του Ψυχικού δήλωσε πως τέτοια παιχνίδια είναι ιστορικά για την ομάδα του, χαρακτήρισε την ΑΕΚ μεγάλη ομάδα και τόνισε πως είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας των βορείων προαστίων να δώσει το παρών στο Ψυχικό για να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι πολύ υψηλής ποιότητας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Ρεμένταλας:

“Περάσαμε μία δύσκολη βδομάδα φορτισμένη ψυχολογικά λόγω της ήττας από τον Αρκαδικό, που τη θεωρούσαμε εκτός προγράμματος, χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την ποιότητα του Αρκαδικού. Τώρα καλούμαστε να δείξουμε χαρακτήρα παίζοντας με το φαβορί της κατηγορίας, την ΑΕΚ, η οποία ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ψυχικού και συνέχισε: “Οποιοδήποτε παιχνίδι με αυτήν θεωρείται από μόνο του ιστορικό. Η ΑΕΚ με όποιον και να παίζει είναι το φαβορί για τη νίκη κι ένας λόγος παραπάνω φέτος που αντικειμενικά δείχνει να έχει το πληρέστερο ρόστερ και δείχνει να πατάει πολύ καλά σε πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Γι αυτό και έχει περάσει από έδρες όπως το Βαρδινογιάννειο, η Καλαμίτσα και το Ιβανώφειο”.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: “Αυτά τα παιχνίδια, εκτός από το καθαρό μυαλό και την σωστή προετοιμασία που παίζουν ρόλο, συνήθως τα κερδίζει αυτός που τα θέλει περισσότερο. Πάντα είναι καθοριστικοί οι παίκτες – προσωπικότητες. Το κίνητρο για εμάς είναι πολύ μεγάλο γιατί η ομάδα μας απαρτίζεται από παιδιά που έχουν βιώσει στο πετσί τους τη σημασία τέτοιων αγώνων, για πολλά χρόνια σε μεγάλες κατηγορίες. Μετά την ανασύνταξη που επιχειρήσαμε πνευματικά όλοι μαζί για να ξεπεράσουμε το ψυχολογικό βάρος της πρόσφατης βαθμολογικής απώλειας, είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Καλώ τον κόσμο του Ψυχικού να δώσει το “παρών” στο γήπεδο για να απολαύσει ένα παιχνίδι πολύ υψηλής ποιότητας”.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X