ΑΕΚ: Μεγάλη νίκη (0-1) στον Βόλο για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

Εικόνες από τον αγώνα ΑΕΚ - ΑΕΛ
Photo Credits: INTIME

Τα κορίτσια της ΑΕΚ έφυγαν με τη νίκη από τον Βόλο επικρατώντας με 1-0 της τοπικής ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στις νίκες για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 1-0, εκτός έδρας, του Βόλου 2004, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

Η «Ένωση» είχε τα ηνία του αγώνα, ενώ δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Η ΑΕΚ και στα δύο ημίχρονα είχε τον έλεγχο του αγώνα. Ο Βόλος προσπαθούσε περισσότερο με άμεσες μπαλιές και αντεπιθέσεις να απειλήσει, αλλά η «Ένωση» ήταν ισορροπημένη και στεκόταν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, η ΑΕΚ βρήκε το γκολ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με την αρχηγό, Κόλλια, η οποία επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή και σκόραρε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ είχε ξανά μεγάλες χαμένες φάσεις, με χαρακτηριστική εκείνη της Ίβιτς, η οποία αστόχησε σε τετ α τετ στο 85ο λεπτό. Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους και η ΑΕΚ συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X