Mente Fuerte: Ήταν αγνώριστος πριν λίγα χρόνια, πώς έχασε 60 κιλά – Δείτε το πριν και το μετά (ΦΩΤΟ)

Mente Fuerte: Ήταν αγνώριστος πριν λίγα χρόνια, πώς έχασε 60 κιλά – Δείτε το πριν και το μετά (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O τράπερ Mente Fuerte έχει μιλήσει για την αλλαγή στην εμφάνισή του, μιας και έχει χάσει 40 κιλά, ενώ έχει δηλώσει ότι θεωρεί την Κατερίνα Ζαρίφη μία από τις πιο σέξι γυναίκες.

Αρχικά ο τράπερ είχε αναφερθεί στην τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του στο περιοδικό Nitro: «Η αλλαγή στην εμφάνισή μου έχει κάνει πολύ καλό, ειδικά στην υγεία μου. Έφτασα σε ένα σημείο να μην μου αρέσει το πώς φαίνομαι. Λόγω ύψους και κιλών πολλές φορές δεν χωρούσα σε αμάξια ή σε θέσεις αεροπλάνου. Ωστόσο. ποτέ δεν είχα κόμπλεξ, ούτε προβλήματα με τις γυναίκες. Η αλλαγή μου άλλαξε την ψυχολογία και σίγουρα μου έδωσε ένα boost. Ετοιμάζω πολλά και ο κόσμος να περιμένει πολλά από εμένα».

«Τα στερεότυπα υπάρχουν στην κοινωνία μας. Όταν δεις κάποιον σε ένα κλαμπ θα κοιτάξεις το σώμα του, την επόμενη μέρα θα κρίνεις αν είναι καλό παιδί. Εγώ δεν πιστεύω σε αυτά τα στερεότυπα. Για παράδειγμα την Κατερίνα Ζαρίφη, που είναι μια juicy γυναίκα, την θεωρώ πολύ σέξι γυναίκα. Με το χιούμορ και τον τύπο της σε κερδίζει. Είναι και όμορφη, απλά δεν έχει τα πρότυπα του μοντέλου. Είναι plus size μ@@@άρα» είχε πει ο γνωστός τράπερ στη συνέντευξή του.

Διαβάστε περισσότερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X