Οικονόμου: "Δεν επαναπαυόμαστε"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

oikonomouΟ προπονητής της ΑΕΚ, Απόστολος Οικονόμου έκανε δηλώσεις για τον αυριανό (24/1) αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τόνισε πως πρέπει οι παίκτριές του να έχουν πειθαρχία και να κάνουν μεγάλη προσπάθεια.

«Δεν επαναπαυόμαστε από το γεγονός ότι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης έπαιξε με Νεάνιδες κόντρα στα Βριλήσσια. Αυτό δεν θα ισχύσει με εμάς. Θα παίξουν όλες οι αθλήτριες. Είναι μια ομάδα που έχει πέντε διεθνείς αθλήτριες και μια έδρα που παραδοσιακά μας δυσκολεύει. Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να μπούμε με προσοχή και συγκέντρωση και να παίξουμε στα όρια μας. Αντιμετωπίζουμε το ματς με απόλυτη σοβαρότητα. Ξέρουμε ότι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης παίζει πολύ από το κέντρο, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας πιέζοντας από το σερβίς. Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με το Μαρκόπουλο, από το οποίο κρατάμε το ενάμιση σετ που δεν παίξαμε καλά, έτσι ώστε να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης όμως είναι πιο δύσκολη ομάδα στην έδρα του. Χρειάζεται πειθαρχία και μεγάλη προσπάθεια από όλες».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X