Επικό VIDEO από την ΑΕΚ Betsson: Παρουσίασε τα καλάθια του ΜάκΛεμορ κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών με Χρύσπα!

Επικό VIDEO από την ΑΕΚ Betsson: Παρουσίασε  τα καλάθια του ΜάκΛεμορ κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών με Χρύσπα!
Photo Credits: INTIME

Έναν διαφορετικό και πιο καλλιτεχνικό τρόπο βρήκε η ΑΕΚ, μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok για να παρουσιάσει τους 26 πόντους ΜάκΛεμορ με τον Απόλλωνα

Έναν διαφορετικό και πιο καλλιτεχνικό τρόπο βρήκε η ΑΕΚ, μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok για να παρουσιάσει την παράσταση των 26 πόντων που πραγματοποίησε ο Μπεν ΜάκΛεμορ, με την Χρύσπα να έχει την τιμητική της.

Κόντρα στην άμυνα της ομάδας του Νίκου Βετούλα ο ΜάκΛεμορ δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει το παιχνίδι του, μετρώντας 26 πόντους με 9/11 σουτ και 5/5 τρίποντα, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το βράδυ του Σαββάτου. Κάθε φορά που έπιανε την μπάλα οι φίλοι της Ένωσης περίμεναν κάτι καλό από τα χέρια του και αποζημιώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της φρόντισε να παρουσιάσει το show του άλλοτε παίκτη των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, των Σακραμέντο Κινγκς και των Λος Άντζελες Λέικερς με έναν πιο… καλλιτεχνικό τρόπο.

Για την ακρίβεια, έβαλε τον κόσμο της ομάδας να… μετράει τα καλάθια του πρώην ΝΒΑερ υπό τους ήχους του γνωστού -και διαχρονικού- τραγουδιού της Χρύσπας, «Φεύγω για το επτά».

Δείτε το επικό, απολαυστικό βίντεο:

@aekbc Learn how to count with Ben McLemore 🎯 #aek #mclemore #benmclemore #basketball #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – john_stavrou

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X