Τόνια Σωτηροπούλου: Μεγάλος… παίκτης ο Μαραβέγιας – Αποκάλυψε τα… κόλπα του και πώς την «έριξε» (VIDEO)

Τόνια Σωτηροπούλου: Μεγάλος… παίκτης ο Μαραβέγιας – Αποκάλυψε τα… κόλπα του και πώς την «έριξε» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την ζωή της, τα επαγγελματικά της και για την συμμετοχή της στην νέα σειρά του MEGA, Milky Way.

Η Τόνια Σωτηροπούλου έκατσε στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την απόφασή της να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής.

«Μεγαλώνοντας που το συζητήσαμε με τους γονείς μου, και στα 15 μου κάνοντας την άβολη συζήτηση με τον πατέρα μου για το μέλλον μου, του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, και μου είπε “ευτυχώς γιατί νόμιζα ότι θα μου πεις κάτι βαρετό όπως γιατρός και δικηγόρος”. Η οικογένεια αυτή ήταν προετοιμασμένη να “πεινάσει”. Με πήγαιναν πολύ θέατρο και σινεμά, έχουν ταλαιπωρηθεί μαζί μου γιατί έχω κάνει πολλές “παραστάσεις”, γιατί αποφάσισα στα 8 μου να ασχοληθώ με το musical οπότε τα άπαντα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έπαιζαν στο σπίτι. Πλήρωναν και εισιτήριο. Κάθε μέρα έκανα…παραστάσεις! Έχουν υποφέρει πολύ αυτοί οι άνθρωποι από μένα», είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X