Τι είχε κάνει πέρυσι στα δύο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης η ΑΕΚ (VIDEO)

Τι είχε κάνει πέρυσι στα δύο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης η ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μία ισοπαλία και μία νίκη είχε την περσινή σεζόν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέσσερις βαθμούς σε δύο ματς πήρε την περσινή σεζόν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης η ΑΕΚ.

Στον α’ γύρο έμεινε στο 1-1 στην Τρίπολη η ΑΕΚ χάνοντας, μάλιστα, με σοβαρό τραυματισμό τον Νίκλας Ελίασον που χρειάστηκς να υποβληθεί σε επέμβαση έπειτα από μαρκάρισμα, στο όριο του αντιαθλητικού, από τον Ζουκάνοβιτς.

Ο Άμραμπατ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ στο 52ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και ο Αστέρας ισοφάρισε με τον Κρεσπί στο 58ο λεπτό. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία των δύο ομάδων στην Αρκαδία και η πρώτη της Ένωσης στην περσινή Super League.

Όσο για το ματς του β’ γύρου, μίλησε ο νόμος της Νέας Φιλαδέλφειας με την ΑΕΚ να επικρατεί με 2-0.

Η απόλυτα κυριαρχική ΑΕΚ παίζοντας σχεδόν σε όλο το ματς με παίκτη παραπάνω (3′ αποβολή Γκαρντάφσκι) δεν είχε πρόβλημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης τον οποίο νίκησε με 2-0. Η Ένωση με τα γκολ των Αραούχο (32′) και Γκατσίνοβιτς (75′) επικράτησε με 2-0 των Αρκάδων που αγωνίζονταν από νωρίς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Γκαρντάφσκι και είχε φθάσει σε εκείνο το ματς τις 14 νίκες σε 14 ματς στην OPAP Arena.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X