Δοκιμασία στη Νέα Σμύρνη - Η ΑΕΚ σήμερα κόντρα (19:00) στον Πανιώνιο

Εικόνες από τον αγώνα ΑΕΚ - ΝΟ Χανίων
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη σήμερα κόντρα στον Πανιώνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ συνεχίζει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα έχοντας σήμερα μια δύσκολη αποστολή στη Νέα Σμύρνη όπου αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στις 19:00 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Μάρκο Μίσιτς προέρχεται από την πολύ σημαντική επικράτηση επί των Χανίων και θέλει να πανηγυρίσει και σήμερα το τρίποντο που θα της δώσει μια μεγάλη βαθμολογική «ανάσα». Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα ντέρμπι καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 6η θέση με 6 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες. Με νίκη η ΑΕΚ θα παραμείνει μόνη στην έκτη θέση ενώ ανάλογα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει ακόμα ψηλότερα.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» αποτελείται από τις: Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Πάουλι, Καλαϊτζή, Γκίλλα, Λογοθέτη, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Χέλμη, Μαργαρίτη.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X