Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μαρτίνεθ για το ντέρμπι και οι υποψηφιότητες των Αλεξανδρόπουλου και Μπιελ

Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μαρτίνεθ για το ντέρμπι και οι υποψηφιότητες των Αλεξανδρόπουλου και Μπιελ
Photo Credits: INTIME

Η εκτιμώμενη 11άδα για το ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήδη μέσα από τις δηλώσεις του στα κανάλια της COSMOTE TV ξεκαθάρισε ότι θα υπάρχουν παίκτες που δεν θα είναι διαθέσιμοι για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παράλληλα όμως μέχρι και την Παρασκευή δεν είχε τόσο ξεκάθαρες ή εάν προτιμάτε… διαφωτιστικές δοκιμές για το ντέρμπι των Πειραιωτών στο κατάμεστο Καραϊσκάκη την Κυριακή.

Σε πρώτο πλάνο υπάρχει μία 11άδα με διακριτούς ρόλους και όχι φυσικά σε ένα καθαρό 4-3-3. Η εκτιμώμενη 11άδα για το ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη είναι με Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, άμυνα με Ορτέγα αριστερά και Ροντινέι δεξιά και στο κέντρο της τον Ρέτσο με τον Ντόι.

Εκτός από το πρόβλημα ετοιμότητας του Φρέιρε να υπενθυμιστεί πώς για τον Ανδρέα Ντόι υπάρχει και η λεπτομέρεια πώς εξαιτίας της αποβολής του στον αγώνα στη Σερβία δεν θα μπορεί να παίξει στο Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ στις 26 Οκτωβρίου για το Europa League. Άρα ένας λόγος παραπάνω να μην υπάρξει το παραμικρό ρίσκο με τον Φρέιρε.

Από εκεί και πέρα για τα της 11άδας κέντρο με Εσε και Μαντί Καμαρά και πίσω από τον Ελ Καμπί τους Ποντένσε, Φορτούνη και Μασούρα με τον Μασούρα να παίζει πιο κοντά στον Μαροκινό διεθνή επιθετικό. Θα μπορούσε να υπάρξει και μία εκδοχή με πιο συμπαγές, με πιο compact σχήμα, με ένα 4-3-3. Μία αγωνιστική εκδοχή που δεν συγκεντρώνει τις ίδιες πιθανότητες με την παραπάνω διάταξη.

Άρα η 11άδα που συγκεντρώνει αισθητές πιθανότητες είναι ως εξής: Πασχαλάκης – Ορτέγα, Ρέτσος, Ντόι και Ροντινέι – Εσε και Μαντί Καμαρά – Φορτούνης, Ποντένσε και Μασούρας – Ελ Καμπί. Παράλληλα υπάρχουν τουλάχιστον δύο υποψηφιότητες για την 11άδα του αγώνα της Κυριακής. Η μία είναι του Αλεξανδρόπουλου είτε για διάταξη με 2 χαφ είτε για σχηματισμό με τριάδα. Η άλλη αφορά στον Πεπ Μπιελ, που είναι γενικά ένας παίκτης που βρίσκεται… παραδοσιακά στα πλάνα του τεχνικού staff των Ερυθρόλευκων.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X