Ο Λάνγκστον Χολ στο AEK Basket Time by Betsson: «Θέλουμε να κερδίσουμε τίτλο φέτος - Ο Πλάθα με θέλει προπονητή μέσα στο παρκέ»

ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το ΑΕΚ Basket Queen by Betsson με Καζαντζόγλου-Τσίμπο και καλεσμένο τον Λάνγκστον Χολ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Αμερικανός της ΑΕΚ έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο ENWSI TV και μίλησε για τη νέα ομάδα και που μπορεί να φτάσει.

Μία συναρπαστική συνέντευξη έδωσε ο Λάνγκστον Χολ της ΑΕΚ, ο Αμερικανός πλέι μέικερ μίλησε για τον Κόουτς Πλάθα, για τον ρόλο του στην ομάδα αλλά και για τα κρίσιμα σουτ που πήρε στο παιχνίδι με την Λούντβισμπουργκ.

Ερώτηση: Ποσό δύσκολο είναι για εσένα που είσαι πλέι μέικερ να κοντρολάρεις την ομάδα, αλλά να βάλεις τα καινούργια παιδιά στις σωστές θέσεις;

Απάντηση: Δεν είναι εύκολο, είναι δύσκολο να καταλάβουν αυτά που θέλει ο Κόουτσς Πλάθα ο οποίος ζητάει να φεύγουν γρήγορα στον αιφνιδιασμό (απ τέμπο), και πρέπει να βρούνε που θέλει ο καθένας να πάρει την μπάλα αλλά επειδή έχω παίξει αντίπαλος με πολλά από αυτά τα παιδιά τα βοηθάω, αλλά είναι δύσκολο.

Ερώτηση: Την Τρίτη απέναντι σε μια πολύ καλή και αθλητική ομάδα αλλά μέχρι στο τέλος καταφέρατε να κερδίσετε ποσό δύσκολο ήταν;

Απάντηση: Ήταν δύσκολο ματς, η Λούντβισμπουργκ είναι μια πάρα πολύ καλή και αθλητική ομάδα που παίζει μπάσκετ μεγάλης έντασης, αλλά μέχρι το τέλος καταφέραμε να ήμαστε κοντά στο σκορ και με καλή άμυνα και το σερί (12-2) στο τέλος κερδίσαμε το παιχνίδι και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ερώτηση: Πιστεύεις ότι μπορείτε να κερδίσετε κάποιο τίτλο είτε ευρωπαϊκό είτε ελληνικό;

Απάντηση: Ναι αυτός είναι ο στόχος μας θέλουμε να κερδίσουμε ένα τίτλο αυτό θέλει και ο προπονητής μας και αν βρεθούμε στην συνέχεια μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ερώτηση: Σε όλα τα χρόνια στην Ελλάδα άλλες φορές ήσουν σκόρερ στον προμηθέα και άλλες πλέι μέικερ τι έχει ζητήσει ο Κόουτς Πλάθα από εσένα και τι θέλει να κάνεις μέσα στο γήπεδο;

Απάντηση: Ο Κόουτς μου ζήτησε να είμαι ο πλέι μέικερ, αυτός που θα βάζει τους παίκτες στις σωστές θέσεις, αλλά αν υπάρχουν ευκαιρίες μπορώ να σκοράρω αλλά κυρίως προσπαθώ να βελτιώσω την ομάδα.

Ερώτηση: Η εικόνα που έχεις από το ελληνικό πρωτάθλημα επειδή έχεις γνώσεις από το παρελθόν, ποιες είναι οι συνθήκες, οι καταστάσεις και οι διαφορές βάση με αυτά που έχεις δει από τις ομάδες, σε πείθει ότι ΑΕΚ θα είναι ανταγωνιστική σε βάθος χρόνου;

Απάντηση: Τα προηγούμενα χρονιά όταν ήμουν στον  προμηθέα δεν υπήρχαν ομάδες τόσο καλές. Οι καλές ομάδες ήταν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, τότε δεν υπήρχε Περιστέρι τώρα όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει, ακόμα και το Λαύριο και ο Απόλλωνας μπορούν να κάνουν ζημιές. Η ΑΕΚ αν είναι  προσεχτική έχει υλικό και μπορεί να κάνει πράγματα.

Ερώτηση: Τρελός συμπαίκτης στην ΑΕΚ;

Απάντηση: Ο Όμηρος Νετζίπογλου, αν και δεν του φαίνεται είναι θεότρελος και πιστεύω ότι στο μέλλον ως παίκτης θα κάνει πράγματα και θα γίνει πολύ καλός παίκτης.

Ερώτηση: Ποσό δύσκολο είναι για τα παιδιά που ήρθαν από Αμερική Μακλεμορ, Καμπενγκελε και Ραντλ που δεν έχουν παίξει πολύ Ευρώπη ποσό δύσκολο είναι να αφομοιώσουν το ευρωπαϊκό στιλ;

Απάντηση: Πολύ δύσκολο γιατί δεν ξέρουν τις ομάδες εδώ, ούτε πως παίζουν οι διαιτητές γενικότερα το μπάσκετ πως σκέφτονται όμως μέσα από τα φιλικά και στις προπονήσεις τους βοηθάν όσο μπορούν να αφομοιώσουν το παιχνίδι όσο πιο πολύ γίνεται.

Ερώτηση: Ποσό δύσκολο είναι για σένα να διαχειριστείς τα παιδιά που όλοι θέλουν να σκοράρουν όπως ο Λεμορ ΜακΡέι και ο Τίλμαν ακόμα και τους Έλληνες παίκτες που θέλουν να σουτάρουν;

Απάντηση: Εύκολο είναι για μένα διότι όταν παίζουν «Πικ εν Ρολ» και ελευθερώνονται απλά τους δίνω την μπάλα γιατί ξέρω ότι μπορούν να το βάλουν. Είναι διαφορετικοί παίκτες ο Μακλεμορ είναι «οφ σκρίν» βγαίνει από τα σκριν μπορεί να σουτάρει ενώ ο ΜακΡέι παίκτης που μπορεί να παίξει με την μπάλα, να παίξει «Πικ εν Ρολ» και ο Τίλμαν σκοράρει εύκολα μετά το «σορτ ρολ» οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα τους δίνω την μπάλα να σκοράρουν.

Ερώτηση: Στο παιχνίδι με την Λούντβισμπουργκ πήρες 2 κρίσιμα σουτ;

Απάντηση: Παίξαμε το «Πικ εν ρολ», βρέθηκα ένας εναντίον ενός πήρα τα σουτ δεν είναι κάτι δύσκολο για μένα ευτυχώς μπήκαν και πλησιάσαμε στο σκορ.

Ερώτηση: Είδες ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με πολλούς φιλάθλους περίμενες ότι θα έπαιζες σε γήπεδο sold out;

Απάντηση: Οι παίκτες θέλουν να βλέπουν γήπεδο γεμάτο θα είναι ευλογία για αυτούς. Ήξερα και από τον προμηθέα ποσό δύσκολο είναι να παίζεις αντίπαλος της ΑΕΚ που έχει τον κόσμο της στο πλευρό της όποτε είναι κάτι που περιμένουμε.

Ερώτηση: Ξέρεις η ΑΕΚ είναι μια νέα ομάδα θέλει χρόνο ποτέ πιστεύεις θα είναι 100 τα 100 έτοιμη και ποτέ θα δούμε μπάσκετ που έχουν σκεφτεί στην ομάδα;

Απάντηση: Ναι, η ΑΕΚ είναι καινούργια ομάδα είναι δύσκολο αλλά περιμένουμε να είμαστε έτοιμοι όταν θα κρίνονται οι τίτλοι του BCL και του ελληνικού πρωταθλήματος, κυρίως τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο εκεί θα δούμε την ολοκληρωτική εικόνα της ΑΕΚ.

Ερώτηση: Πως είναι η προπόνηση με τον Πλάθα;

Απάντηση: Είναι πολύ απαιτητικός, είναι πολύ της λεπτομέρειας, χτίζει αυτά που θέλει να μας δείξει ξεκινάει από δυο – δυο, τρεις – τρεις, τέσσερις – τέσσερις, πέντε – πέντε για να αναπτύξει όλη την σκέψη που έχει, αλλά είναι απολαυστικό να κάνεις προπόνηση μαζί του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X