Αστέρας Τρίπολης: Νοκ-άουτ με ΑΕΚ οι Γκος και Σίτο

Αστέρας Τρίπολης: Νοκ-άουτ με ΑΕΚ οι Γκος και Σίτο
Photo Credits: INTIME

Ο Σον Γκος δέχτηκε ένα χτύπημα στη σημερινή προπόνηση και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ εκτός είναι και οι Σίτο, Βίκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυο σοβαρά προβλήματα προέκυψαν στον Αστέρα Τρίπολης λίγο πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Στη σημερινή προπόνηση η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Σον Γκος, ο οποίος όπως είχατε ενημερωθεί από το sportfm.gr είχε ανεβάσει ρυθμούς και φούλαρε για το ματς με την Ένωση.

Παρόλα αυτά, δέχτηκε ένα χτύπημα σήμερα στο γόνατο και μοιραία μένει εκτός για το παιχνίδι. Βέβαια, τα μαντάτα είναι καλά αφού η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βορειοϊρλανδός χαφ ήταν καθαρή και από αρχές εβδομάδας θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Εκτός αναμένεται να μείνει για το ματς της Κυριακής και ο Σίτο. Ο Ισπανός εξτρέμ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα και συνεχίζει ατομικό και θεραπείες, κάτι που σημαίνει πως δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος.

Εκτός για τον Αστέρα είναι και ο Φεδε Βίκο, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και βρίσκεται σε διαδικασία επανένταξης στην ομάδα.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X