«Η ΑΕΚ είναι ο καλύτερος προορισμός για τον Χλίνσον του Άγιαξ!»

«Η ΑΕΚ είναι ο καλύτερος προορισμός για τον Χλίνσον του Άγιαξ!»
Photo Credits: INTIME

Ο Χλίνσον έχει συμβόλαιο με τον Άγιαξ έως το 2026 και το δημοσίευμα κάνει λόγο για τον δανεισμό του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολλανδικό δημοσίευμα μπλέκει την ΑΕΚ με παίκτη του Άγιαξ!

Ο λόγος για τον Κρίστιαν Χλίνσον, ο οποίος είναι 19χρονος Ισλανδός κεντρικός μέσος και το καλοκαίρι προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Βέβαια, ο νεαρός άσος είναι πολύ δύσκολο να βρει χρόνο συμμετοχής και η ιστοσελίδα footballtransfers τον συνδέει με την Ένωση.

Ο Χλίνσον μετακόμισε στο Άμστερνταμ το 2020 και έκτοτε μετά 79 παιχνίδια, 15 γκολ και 13 ασίστ με τις μικρές ομάδες του Άγιαξ. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η ΑΕΚ θα του ταίριαζε, όπως προκύπτει το SciSports, η βάση δεδομένων που εξετάζει ποιοι παίκτες ταιριάζουν σε ποιες ομάδες εξετάζοντας μια σειρά από παραμέτρους.

«Αυτή τη στιγμή, ο Χλίνσον δεν είναι έτοιμος να πετύχει στον Άγιαξ. Γι’ αυτό μοιάζει καλή ιδέα γι’ αυτόν να μετακομίσει προσωρινά σε μια άλλη ομάδα, για να κερδίσει χρόνο συμμετοχής σε υψηλό επίπεδο. Η ΑΕΚ μοιάζει να είναι ο καλύτερος προορισμός γι’ αυτόν. Στην ελληνική πρωτεύουσα, ο Χλίνσον μπορεί να εξελιχθεί καλά και έχει την προοπτική να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ο τρόπος παιχνιδιού της ΑΕΚ του ταιριάζει απόλυτα, όπως και ο σχηματισμός. Και η Ορλάντο Σίτι θα του ταίριαζε πολύ, καθώς θα είχε περισσότερες προοπτικές να αγωνιστεί στο MLS, αλλά το επίπεδο δεν είναι τόσο υψηλό και δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες εξέλιξης», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ο Χλίνσον έχει συμβόλαιο με τον Άγιαξ έως το 2026 και το δημοσίευμα κάνει λόγο για τον δανεισμό του στην ΑΕΚ, ωστόσο δύσκολα έχει κάποια βάση. Κι αυτό γιατί η ΑΕΚ δεν ψάχνει παίκτη στη μεσαία γραμμή, όπου διαθέτει αρκετές λύσεις, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X