Σαν σήμερα πριν 24 χρόνια «έφυγε» ο Λουκάς Μπάρλος - «Η ΑΕΚ θα σε ευγνωμονεί για πάντα», το μήνυμα της ΠΑΕ (ΦΩΤΟ)

Σαν σήμερα πριν 24 χρόνια «έφυγε» ο Λουκάς Μπάρλος - «Η ΑΕΚ θα σε ευγνωμονεί για πάντα», το μήνυμα της ΠΑΕ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ για έναν από τους μεγαλύτερες υπηρέτες της ιδέας της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουκάς Μπάρλος έφυγε από τη ζωή μια ημέρα σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια και η ΑΕΚ δεν θα τον ξεχάσει ποτέ!

Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους υπηρέτες της ιδέας της ΑΕΚ σε αυτόν τον έναν αιώνα ιστορίας της και έφυγε από τη ζωή στα 79 του χρόνια μια μέρα σαν κι αυτή. «Λουκά Μπάρλο, η ΑΕΚ θα σε θυμάται και θα σε ευγνωμονεί για πάντα!» λέει σε ανακοίνωσή της η Ένωση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ήταν 20 Οκτωβρίου του 1999 όταν πέρασε στη αιωνιότητα ο μεγάλος Λουκάς Μπάρλος. Ο “πρόεδρος των έργων και των τίτλων”, ένας από τους μεγαλύτερους υπηρέτες της ιδέας της ΑΕΚ σε αυτόν τον έναν αιώνα ιστορίας της, έφυγε από τη ζωή στα 79 του χρόνια μια μέρα σαν κι αυτή.

Ήταν ο άνθρωπος που από το 1974 μέχρι το 1981 βοήθησε την ΑΕΚ να μεγαλώσει και να γνωρίσει μερικές από τις πιο λαμπρές μέρες της: ημιτελικά Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 1977, Νταμπλ το 1978 και Πρωτάθλημα το 1979 με μία ομάδα αστέρων που έπαιζε μαγικό ποδόσφαιρο.

Η κληρονομιά του, όμως, δεν ήταν μόνο οι μεγάλες μεταγραφές και οι αγωνιστικές επιτυχίες, αλλά και το πρωτοποριακό για την εποχή του έργο της σκεπαστής εξέδρας που μεγάλωσε και ομόρφυνε το παλιό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, χαρίζοντας σε γενιές και γενιές ΑΕΚτζήδων το οπαδικό “σπίτι” της νιότης τους.

Λουκά Μπάρλο, η ΑΕΚ θα σε θυμάται και θα σε ευγνωμονεί για πάντα!

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X