AEK: Το ερωτηματικό με τον Πινέδα - Τι ισχύει ενόψει του ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη

AEK: Το ερωτηματικό με τον Πινέδα - Τι ισχύει ενόψει του ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη
Photo Credits: INTIME

Ο Πινέδα έχει επιστρέψει από υπερατλαντικό ταξίδι και θα προλάβει μόλις δυο προπονήσεις μέχρι και το Αστέρας Τρ. - ΑΕΚ, κάτι που βάζει σε σκέψεις τον Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Ορμπελίν Πινέδα να έπαιξε μόνο για λίγα λεπτά στο φινάλε του φιλικού του Μεξικού με την Γερμανία τα ξημερώματα της Τετάρτης και ως εκ τούτου δεν καταπονήθηκε. Όμως χρειάστηκε να κάνει υπερατλαντικό ταξίδι από τις ΗΠΑ προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα. Ενώ μέχρι και το παιχνίδι της ΑΕΚ την Κυριακή (22/10, 16:00) στην Τρίπολη, θα προλάβει να κάνει μόλις δυο προπονήσεις με την ομάδα. Κάτι που δεδομένα θα βάλει σε σκέψεις τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός ξέρει καλά πόσο δύσκολα είναι για έναν ποδοσφαιριστή, τα συνεχόμενα δύσκολα και πολύωρα ταξίδια. Και έχει δει επίσης, πόσο πολύ καταπονείται ο Πινέδα.

Βεβαίως τώρα τα δεδομένα δεν είναι ακριβώς τα ίδια. Ωστόσο υπάρχει και πάλι η κούραση από το ταξίδι. Υπάρχει επίσης και ένα ακόμα ταξίδι, έστω και μικρής διάρκειας και οδικώς, μέχρι και την Τρίπολη. Από την άλλη μεριά, με δεδομένες τις απουσίες του Γκατσίνοβιτς αλλά και του Πισάρο, ίσως ο Αλμέιδα χρειάζεται πολύ περισσότερο την παρουσία του Πινέδα.

Με τον Αργεντινό τεχνικό, να πρέπει να βάλει στο τραπέζι των αποφάσεων και το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει αμέσως μετά και πάλι ταξίδι, αλλά και ματς υψηλών απαιτήσεων με την Μαρσέιγ στην Μασσαλία. Εξ ου και επί της ουσίας είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό, το πως ο Αλμέιδα θα διαχειριστεί την περίπτωση του Πινέδα.

Περίπου ανάλογη είναι η κατάσταση και με τον Άλεξ Κάλενς, που επίσης γυρίζει σήμερα με ταξίδι από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ωστόσο η διαφορά είναι πως ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός δεν ξόδεψε καθόλου δυνάμεις, καθώς δεν έπαιξε στα δυο ματς της εθνικής του.

Πηγή: sportal.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X