ΑΕΚ: Χωρίς Γκατσίνοβιτς στην Τρίπολη - Τα προβλήματα για το ματς με τον Αστέρα

ΑΕΚ: Χωρίς Γκατσίνοβιτς στην Τρίπολη - Τα προβλήματα για το ματς με τον Αστέρα
Photo Credits: INTIME

Μυϊκό πρόβλημα αντιμετωπίζει στην ΑΕΚ ο Γκατσίνοβιτς που ξεκίνησε θεραπεία. Ατομικό ο Πισάρο, θεραπεία ο Λιβάι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ανεβάζει στροφές στην προετοιμασία της ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης στην Τρίπολη με τον Αστέρα και προέκυψαν πολλά και σημαντικά νέα από τη σημερινή προπόνηση ενόψει του ματς στην Αρκαδία.

Κατ’ αρχήν σε ό,τι αφορά τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, η ΑΕΚ ανέφερε ότι ο Σέρβος διεθνής αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και ξεκίνησε την θεραπεία του. Αναμενόμενα εκτός από το ματς με τον Αστέρα και αμφίβολος για τα ματς με Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ που ακολουθούν.

Όσον αφορά το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας, τον Λιβάι Γκαρσία, συνεχίζει την αποθεραπεία του και ως φαίνεται θα λείπει και αυτός από το ματς της Τρίπολης, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Ροντόλφο Πισάρο που έχει και αυτός μυϊκό πρόβλημα και θα είναι επίσης απών από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα.

Σε ό,τι αφορά στις επιστροφές των διεθνών που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ αναμένεται να επιστρέψουν το απόγευμα και να πατήσουν Ελλάδα οι Κάλενς και Πινέδα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X