Ο «Θεός» θα είναι πάντα αυτός

Ο «Θεός» θα είναι πάντα αυτός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mavros5Το χτύπημα ήταν τρομερό. Κηλίδα στην ιστορία της ΑΕΚ. Εχοντας το θλιβερό «προνόμιο» να είμαι ο πρώτος που ενημερώθηκα για την παρουσία του Μαύρου στα δικαστήρια, ήλπιζα το τηλέφωνο να μου πει πως όλα είναι ψέμα. Πως δεν υπήρξε καμία εμπλοκή του Θεού της ΑΕΚ σε καταστάσεις που δημιούργησαν ανίκανοι μέτοχοι και οι θλιβεροί μπροστινοί τους. Τα λόγια του Θωμά, με εκείνη την φοβερή ηρεμία και την απέραντη αγάπη για την ΑΕΚ, ήταν μαχαιριές στην καρδιά.

Το κατάφεραν και αυτό. Να σύρουν τον Θεό στα δικαστήρια. Να τον κάνουν να πληγωθεί, να μείνει κρατούμενος σε ένα δωμάτιο αστυνομικού τμήματος. Ποιος; Ο μεγάλος Μαύρος. Αυτός που ακόμα και πέρυσι, μπήκε μπροστά για να κρατήσει ζωντανή την ΑΕΚ και να τους βγάλει από την ανυπαρξία τους. Και όταν πίστεψαν πως δεν τους ήταν χρήσιμος, τον έθεσαν εκτός ΑΕΚ. Αυτοί οι τιποτένιοι, οι ανυπόληπτοι που υπέγραψαν την καταστροφή της ΑΕΚ.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν άπαντες, αυτό που πρέπει να εννοήσουν όλοι οι Ενωσίτες είναι πως στο πρόσωπο του Θωμά πληγώθηκε όλη η ΑΕΚ. Ένα από τα τελευταία ανέπαφα είδωλα, από τις μορφές που έδωσαν νόημα και υπόσταση σε αυτόν τον σύλλογο, μπήκε στη φθορά. Το γνωστό σύστημα των τσάτσων φρόντιζε να πετά σπόντες για τις στυλιστικές επιλογές, τα γυαλιά ηλίου και άλλα. Μάλλον ξέχασαν πως αυτό το στυλ ήταν που έκανε κόσμο να δακρύζει, να πηγαίνει στα ουράνια, να νιώθει μοναδικός, να είναι ΑΕΚ.

Η ιστορία κάνει κύκλους. Πριν από χρόνια, κάποια ασήμαντα ανθρωπάκια και ένας απατεώνας της προπονητικής, έθεσαν τον Μαύρο εκτός ΑΕΚ. Η απάντηση ήρθε ένα χρόνο μετά. Ο Θωμάς σκόραρε εις βάρος της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και ένα ολόκληρο γήπεδο σηκώθηκε όρθιο για να απονείμει τιμή στον Θεό. «Ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο Θεός». Ο ένας, ο μοναδικός. Τώρα, ανύπαρκτοι, αστείοι και ανυπόληπτοι τύποι, επιχείρησαν ξανά το ίδιο. Να λεκιάσουν τον Μαύρο.

Ενδεχομένως πολλοί από εσάς να μην προλάβατε τον Μαύρο να παίζει. Να ξέρετε μόνο από αφηγήσεις, ίσως και κάποια από τα βίντεο και τις ιστορίες που παρουσιάζουμε εδώ, ποιος ήταν ο Μαύρος. Ας μου επιτρέψετε να πω σε όλους, πως τέτοιο σύμβολο δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει ξανά για την ΑΕΚ. Ρωτήστε τον Νικολαϊδη να σας πει. Ρωτήστε εκείνους που τον λάτρεψαν, εκείνους που τον έτρεμαν. Και ετοιμαστείτε, όταν η Νέα Φιλαδέλφεια θα ανοίξει ξανά τις πύλες σας, να ενώσετε και τη δική σας φωνή σε ένα σύνθημα: Ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο Θεός.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X