Οπλιστείτε, θα χτυπούν την ΑΕΚ με κάθε ευκαιρία

Οπλιστείτε, θα χτυπούν την ΑΕΚ με κάθε ευκαιρία
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο enwsi.gr για τον πόλεμο που δέχεται η ΑΕΚ από... παντού και για κάθε αφορμή πλέον από το «παρεάκι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα επεισόδια των τελευταίων ημερών είναι πολλά. Υπερβολικά πολλά για την εποχή. Ενδεικτικά της σοβαρότητας της κατάστασης. Η ΑΕΚ απέναντι σε όλους.

Για κάθε λόγο, κάθε λογής αφορμή. Σημαντική ή ασήμαντη. Είναι η ΑΕΚ και οι… απέναντι. Όπου «απέναντι»: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και όπως αυτοί εκφράζονται, με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο. Με στόχο να «χτυπούν».

Είτε αφορά δολοφονία οπαδού της έξω από το γήπεδο της από Κροάτες-Έλληνες χούλιγκαν, ορισμούς Ελλήνων διαιτητών, ορισμούς ξένων διαιτητών, διαιτητικές αποφάσεις, VAR, αγώνες δικούς της, είτε αγώνες άλλων ομάδων, είτε ψηφοφορία Αρχιδιαιτητή, είτε θέματα ΕΠΟ, Εθνικής ομάδας, αποτελέσματα της, και εσχάτως αν άνοιξε εξέδρα σε εντός έδρας αγώνα της και η κατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο της.

Έχουν βγει τα «κανόνια» και την «χτυπάνε», αυτό έκαναν, κάνουν και θα συνεχίσουν να κάνουν. Με κάθε λογής ευκαιρία, είτε για σημαντικό, είτε για ασήμαντο λόγο. Και πλέον για να είναι πιο δυνατοί, για να κάνουν περισσότερη φασαρία πάνε μαζί. Χέρι-χέρι, σε όλα. Αυτό που δεν φανταζόμασταν ότι θα συμβεί ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας τώρα.

Οπλιστείτε, θα χτυπούν την ΑΕΚ με κάθε ευκαιρία

Προφανώς και γνωρίζαμε, όπως διαμορφώθηκε το σκηνικό από την περσινή σεζόν, ότι… κάπως έτσι θα κυλήσει και φέτος το «έργο» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως η αλήθεια είναι ότι είμαστε μόλις στα μέσα Οκτωβρίου και ήδη τα «επεισόδια» είναι πολλά, πάρα πολλά για να πεις ότι το περίμενες. Και εγώ είμαι προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι πάρα πολλά τα επεισόδια πια και σίγουρα θα γίνουν πολλά περισσότερα σύντομα. Εγώ τα… περιμένω ήδη την Κυριακή στην Τρίπολη και το Καραϊσκάκη.

Η κοινωνία της ΑΕΚ απέναντι στον πόλεμο

Στο μυαλό κάποιων, κάποιοι από τους λόγους που «χτυπούν» την ΑΕΚ είναι σημαντικοί, για κάποιους όχι τόσο. Εμένα πχ περισσότερο με ανησυχεί να είναι σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της ΑΕΚ και γενικότερα όπου προπονείται η ομάδα καθημερινά, παρά αν την… λασπώνουν για το αν άνοιξε το πέταλο των οργανωμένων, και αν η Εθνική παίζει με 2 βασικούς της ΑΕΚ και όχι με τον «αντάρτη» Φορτούνη ή τον νεαρό Κωνσταντέλια.

Σε κάθε περίπτωση, η κοινωνία της ΑΕΚ, ο περίγυρος της, οι φίλοι της πρέπει να «περιχαρακωθούν» και να «προστατεύσουν» πρωτίστως την ηρεμία τους και εν συνεχεία την αγαπημένη τους ομάδα, από όλα αυτά τα «χτυπήματα». Αγωνιστικά με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει φτιάξει μία ομάδα με ατσάλινη ψυχή και αγωνιστικότητα που δεν χάνει εύκολα και παίζει ποδόσφαιρο που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν στο χορτάρι, στοχεύουν πια αλλού.

Απώτερος στόχος τους είναι η ΑΕΚ του Μελισσανίδη, αυτή που τους… χάλασε την μαγιά που είχαν φτιάξει 10ετίες και «καρπώνονταν» τα πάντα, αντί να παίρνουν όλοι ότι τους αξίζει. Όπως συμβαίνει από το 2017 πάνω-κάτω. Σε αυτό το διάστημα θεωρώ ότι τα Πρωταθλήματα τα πήραν οι καλύτερες ομάδες, στο… περίπου και τα Κύπελλα αν και ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε αρκετά στον θεσμό και δη στους τελικούς.

Η τωρινή κατάσταση δεν τους ευνοεί διότι δεν την ελέγχουν, άρα δεν μοιράζουν την πίτα όπως θέλουν, άρα δεν παίρνουν ότι θέλουν και πρέπει να έχουν συνεχώς καλύτερη ομάδα για να πάρουν συνεχόμενα Πρωταθλήματα.

Η ΑΕΚ ως η πιο ισχυρή στο ελληνικό ποδόσφαιρο διασφαλίζει ότι το Πρωτάθλημα θα πηγαίνει στα χέρια του καλύτερου, του ικανότερου, του σταθερότερου μέσα στην σεζόν. Από το 2017 ήταν 2 φορές η ίδια, 3 σερί χρονιές ο Ολυμπιακός, μία ο ΠΑΟΚ. Καθαρά και ξάστερα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X