Αυτοδιοικητικές εκλογές: Προηγείται ο Δούκας με 55% στο 25% των ψήφων στον Δήμο Αθηναίων!

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Προηγείται ο Δούκας με 55% στο 25% των ψήφων στον Δήμο Αθηναίων!

Ανατροπή υπέρ του Χάρη Δούκα σημειώνεται στο Δήμο Αθηναίων, αφού στο 25% εκλέγεται με περίπου 55%

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανατροπή υπέρ του Χάρη Δούκα σημειώνεται στο Δήμο Αθηναίων, αφού στο 74% εκλέγεται με περίπου 56% έναντι 43,9% του Κώστα Μπακογιάννη.

Η μεγάλη αποχή φαίνεται ότι ευνόησε τον Χάρη Δούκα, που έχει λάβει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, λίγο πριν από τις 20:00 της Κυριακής η Sigular Logic εκτίμησε ότι η μάχη έχει κριθεί.

Παρά την αρχική συγκρατημένη αισιοδοξία, γρήγορα το επιτελείο του επιβεβαίωσε την καθαρή νίκη, συγκεντρώνοντας αποτελέσματα από τα εκλογικά τμήματα της Αθήνας. Ο κ. Δούκας θα είναι σε λίγη ώρα στο γραφείο του, ενώ δηλώσεις θα κάνει στο “πράσινο” εκλογικό κέντρο στην πλατεία Κοραή.

«Την περασμένη Κυριακή οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι άνοιξαν τον δρόμο για τη μεγάλη αλλαγή στην πόλη μας. Σήμερα ολοκληρώνουμε το άλμα για την Αθήνα του αύριο.

Για μια Αθήνα πράσινη και καθαρή, ασφαλή και δημιουργική, για όλους. Προϋπόθεση είναι η μεγάλη συμμετοχή. Ελάτε να ψηφίσετε με αισιοδοξία. Πάρτε αυτή την αναμέτρηση στα χέρια σας , για τη ΝΙΚΗ της Αθήνας. Για να μείνει ζωντανή η ελπίδα. Ελάτε μαζί να νικήσουμε», είχε δηλώσει ο κ. Δούκας νωρίς το πρωί προσερχόμενος στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας.

Πηγή: thestandard.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X