AEK K17: Ήττα από τον Ολυμπιακό (0-3) στον πρώτο ημιτελικό των μπαράζ για πρόκριση στο Final 4

AEK K17: Ήττα από τον Ολυμπιακό (0-3) στον πρώτο ημιτελικό των μπαράζ για πρόκριση στο Final 4
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-0 από τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό των μπαράζ για την απευθείας πρόκριση στο Final 4 του πρωταθλήματος Κ17 της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-0 από τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό των μπαράζ για την απευθείας πρόκριση στο Final 4 του πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Athens LifeTech Park στα Σπάτα. Ρεβάνς στην έδρα του αντιπάλου την άλλη εβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 0-2 πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο (2′ Μιχαηλίδης, 29′ Φράγκος) ενώ ήταν πιο αποτελεσματικός και στο δεύτερο μέρος, οπότε και έφτασε σε τρίτο γκολ με τον Φίλη στο 55′, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Κολοκοτρώνη και Ζούλια για να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Παπαβασιλείου, Κολυφέτης (67′ Λεοντής) Τσαραμανίδης, Μαρκόπουλος (46′ Κουτσουδάκης) Ντάνι, Παναγιωτόπουλος, Αβράσογλου, Δασκαλόπουλος (60′ Ψυχογιός) Κολοκοτρώνης (67′ Γριτσίπης) Ζούλιας (60′ Παπαδημητρίου).

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X