Αντίπαλοι ΑΕΚ: Οργιάζουν τα σενάρια για το μέλλον του Στέιν - Ποιος παρουσιάζεται ως πιθανός αντικαταστάτης (ΦΩΤΟ)

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Οργιάζουν τα σενάρια για το μέλλον του Στέιν - Ποιος παρουσιάζεται ως πιθανός αντικαταστάτης (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τις τελευταίες ώρες οργιάζουν οι φήμες περί απομάκρυνσης του Μορίς Στέιν από τον πάγκο του αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League, Άγιαξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τελευταίες ώρες οργιάζουν οι φήμες περί απομάκρυνσης του Μορίς Στέιν από τον πάγκο του αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League, Άγιαξ, ενώ στα ρεπορτάζ παρουσιάζεται και ο πιθανός διάδοχός του.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Ο Άγιαξ έχει κάνει κάκιστο ξεκίνημα στο ολλανδικό πρωτάθλημα και πολύ μέτριο στην Ευρώπη. Με δύο νίκες σε 10 ματς ο Στέιν τελεί υπό αμφισβήτηση και όλα δείχνουν πως οι επόμενες ημέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για το μέλλον του.

Βάσει του ρεπορτάζ του «The Athletic», λοιπόν, αν ο Στέν αποχωρήσει τις επόμενες ημέρες, ο αντικαταστάτης του θα είναι από το Μάντσεστερ. Ο Φαν Χάαλ φέρεται να έχει προτείνει τον συνεργάτη του τεν Χάαγκ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, τον Φαν ντερ Γκάαγκ.

Manchester United assistant manager Mitchell van der Gaag ahead of the Carabao Cup semi-final, first leg match at the City Ground, Nottingham. Picture date: Wednesday January 25, 2023. (Photo by Mike Egerton/PA Images via Getty Images)

Το συμβόλαιο του 51χρονου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισχύει μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-25 και εκεί υπάρχει το θέμα. Πριν συνεργαστεί με τον τεν Χάαγκ, ο Φαν ντερ Γκάαγκ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Πορτογαλία με τη Μαρίτιμο και την Μπελενένσες, κατακτώντας το πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας με την τελευταία τη σεζόν 2012-13.

Ο προπονητής του Άγιαξ, Maurice Steijn, αντιδρά στις 21 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Ολλανδός δούλεψε επίσης στην κυπριακή ομάδα Ερμής Αραδίππου, στην FC Αϊντχόφεν, στην Εξέλσιορ και στην Μπρέντα πριν περάσει δύο χρόνια ως προπονητής του Άγιαξ Under-21 μεταξύ 2019 και 2021 και προηχθή στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X