Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά EURO 2024 (13/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά EURO 2024 (13/10)

Με σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζονται τα παιχνίδια για τα προκριματικά του EURO 2024. Ξεχωρίζει στα προγνωστικά το ματς της Εθνικής κόντρα στην Ιρλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισλανδία – Λουξεμβούργο

Η Ισλανδία παίζει το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση. Επί της ουσίας ελπίζει μαθηματικά. Προέρχεται από το 1-0 επί της Βοσνίας. Υπό πίεση ο κόουτς, Χαρέιντε που μετρά 1-0-3 στον πάγκο της. Εκτός ο στόπερ του ΠΑΟ, Μάγκνουσον, ο άσος της Μπέρνλι, Γκούντμουντσον και ο έμπειρος Μπιάρνασον. Το Λουξεμβούργο είναι στο κόλπο. Αν κερρδίζει, ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση έχοντας το νου της στο αποτέλεσμα της Πορτογαλίας με τη Σλοβακία. Εκτός ο μέσος της Μπαστιά, Μπονέρτ.
Προγνωστικό στοιχήματος: Με τη μέχρι τώρα εικόνα των ομάδων στον όμιλο, δεν θα πάμε σε τελικό σημείο. Προτιμότερο και στα μάτια μας ασφαλέστερο το G/G.

Λιχτενστάιν – Βοσνία

Ντεμπούτο με νίκη στον πάγκο της Βοσνίας θέλει απόψε ο Σάβο Μιλόσεβιτς που στις 29/9 ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία της Βοσνίας.  Ο 50χρονος Σέρβος, με σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής σε Παρτιζάν, Αστον Βίλα, Σαραγόσα, Οσασούνα και Πάρμα, διαδέχεται τον Μέχο Κόντρο, ο οποίος απολύθηκε μετά από μόλις δύο παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας, μία δύσκολη νίκη επί του Λιχτενστάιν (2-1) και μία ήττα από την Ισλανδία (1-0). Μετά από έξι αγωνιστικές στον 10ο προκριματικό όμιλο του EURO 2024, η Βοσνία βρίσκεται στην τέταρτη θέση, με έξι βαθμούς, έναντι 18 της Πορτογαλίας και 13 της Σλοβακίας, που καταλαμβάνουν τις δύο προνομιούχες θέσεις. Ρεαλιστικά, το πιθανότερο είναι να διεκδικήσει την πρόκριση μέσω των πλέι-οφ του Nations League, όπου έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή, έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο της League B. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το Λιχτενστάιν που είναι η πλέον αδύναμη ομάδα στον όμιλο με 6 ήττες σε ισάριθμα ματς.
Προγνωστικό στοιχήματος: Ξεκάθαρο φαβορί η Βοσνία. Το 2 είναι χαμηλά. Αυξάνουμε την απόδοση σε combo bet με το Over 2,5.

Πορτογαλία – Σλοβακία

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στο ματς αυτό για τους Ίβηρες. Η Πορτογαλία είναι η καλύτερη ομάδα των προκριματικών μέχρι στιγμής, αφού έχει έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες και 24-0 τέρματα στον 10ο όμιλο. Εφόσον νικήσει, πανηγυρίζει και μαθηματικά την πρόκρισή της στα τελικά. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με μία ισοπαλία, σε περίπτωση που το Λουξεμβούργο πάρει το πολύ έναν βαθμό στην Ισλανδία στην 7η αγωνιστική. Ειδάλλως, η πρόκριση των Ιβήρων θα προκύψει στην 8η αγωνιστική, όταν θα ταξιδέψουν στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, είτε με νίκη είτε με γκέλα των άμεσων διωκτών τους.Βέβαια, αν η Σλοβακία υποτάξει τους Πορτογάλους στην 7η αγωνιστική και νικήσει στο Λουξεμβούργο τη Δευτέρα, τότε θα προκριθεί εκείνη απευθείας στο Euro 2024, ίσως κάνοντας παρέα στην παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Να επισημάνουμε, βέβαια, πως στο εν λόφγω ματς ρέφερι θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Προγνωστικό στοιχήματος: Με δεδομένο το κίνητρο των δύο ομάδων παίζει και το Χ. Αν και αναμφιβήτητα το μεγάλο φαβορί στο ματς είναι η Πορτογαλία.

Ιρλανδία-Ελλάδα           21:45

Στο «Aviva Stadium»του Δουβλίνου, η Ιρλανδία φιλοξενεί την Ελλάδα για την 7η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου των προκριματικών του EURO 2024. Η Ιρλανδία έπειτα από πέντε ματς έχει μόλις μια νίκη – και τέσσερις ήττες – και είναι 4η. Η Ελλάδα με ρεκόρ 3-0-2 κι είναι 3η καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τη δεύτερη Ολλανδία. Στοιχηματικά η Ιρλανδία είναι φαβορί λόγω έδρας. Η Ελλάδα έχει δείξει καλύτερη παρουσία ως τώρα. Τα προγνωστικά μας προϊδεάζουν για ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς που ενδεχομένως να κριθεί στις λεπτομέρειες. Όπως συνέβη και στον αγώνα του πρώτου γύρου, όπου η Ελλάδα πανηγύρισε με 2-1. Για να πάρει και πάλι την τύχη της στα χέρια της, η Ελλάδα χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ιρλανδία και να στραβοπατήσει η Ολλανδία απέναντι στη Γαλλία. Αν μη τι άλλο, τον Σεπτέμβριο η Ελλάδα έδειξε ικανότητα να μπορεί να παραμείνει προσηλωμένη. Μετά την ήττα της με 3-0 στην Ολλανδία, αντέδρασε νικώντας με 5-0 το Γιβραλτάρ. Οι Ιρλανδοί προέρχονται από δυο σερί ήττες στο γκρουπ. Μια από τη Γαλλία με 2-0 εκτός έδρας και η τελευταία από την Ολλανδία εντός με 1-2.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Ελλάδα μπορεί να σκοράρει και τουλάχιστον να μην χάσει. Πάμε με τη διπλή ευκαιρία του Χ2.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X