ΑΕΚ: Ο Βάγκνερ στη λίστα του Αλμέιδα για αριστερό μπακ!

ΑΕΚ: Ο Βάγκνερ στη λίστα του Αλμέιδα για αριστερό μπακ!
Photo Credits: INTIME

H AEK θα χάσει Χατζισαφί και Μοχαμάντι από τις αρχές Γενάρη μέχρι τα μέσα Φεβρουαρία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα επηρεαστεί και από το Asian Cup που ξεκινά στις 12 Ιανουαρίου του 2024 και ολοκληρώνεται στις 10 Φεβρουαρίου στο Κατάρ.

Δύο από τους παίκτες που θα χάσει η Ένωση το συγκεκριμένο διάστημα θα είναι οι Χατζισαφί και Μοχαμάντι, λόγω των υποχρεώσεων τους με την Εθνική ομάδα του Ιράν που βρίσκεται στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Χονγκ Κονγκ και την Παλαιστίνη.

Τα τρία αυτά ματς είναι από τις 14 έως τις 23 Ιανουαρίου με το Ιράν να έχει δεδομένα πολλές πιθανότητες να είναι στους «16» με τα παιχνίδια εκεί να διεξάγονται από 29 έως 31 Γενάρη.

Ακολούθως στις 2-3 Φλεβάρη είναι τα προημιτελικά με το Ιράν να θυμίσουμε πως στη διοργάνωση του 2019 έφθασε στα ημιτελικά, ενώ το 2015 έπαιξε στα προημιτελικά.

Έτσι από τη στιγμή που τόσο ο Χατζισαφί όσο και ο Μοχαμάντι είναι ενεργά μέλη της Εθνικής Ιράν, με τον πρώτο, μάλιστα, να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού, η ΑΕΚ θα στερηθεί και τα δύο αριστερά μπακ της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κάτι που επί της ουσίας σημαίνει πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας, μάλλον θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους την προοπτική απόκτησης ενός αριστερού μπακ με φόντο το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στις ΗΠΑ, η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Κάι Βάγκνερ της Φιλαδέλφεια Γιουνιόν.

Γεννημένος στις 15 Φεβρουαρίου 1997, ο 25χρονος αριστερός μπακ μένει ελεύθερος από την αμερικάνικη ομάδα στο τέλος του χρόνου και πλην θεαματικής ανατροπής δεν πρόκειται να επεκτείνει το συμβόλαιό του.

Στην Φιλαδέλφεια Γιουνιόν και το MLS αγωνίζεται από τον Φεβρουάριο του ΄19 και μετράει συνολικά 168 συμμετοχές, 7 γκολ και 31 ασίστ.

Την σεζόν 2022-23 έχει συνολικά 40 συμμετοχές, 3 γκολ και 10 ασίστ.

Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στη Γερμανία με την Under 19 της Άουγκσμπουρκ, ενώ πέρασε από τη δεύτερη ομάδα της Σάλκε και τους Würzburger Kickers και SSV Ulm 1846.

Φυσικά ο Βάγκνερ δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί παλιό γνώριμο του Ματίας Αλμέιδα από την περίοδο της θητείας του τεχνικού της ΑΕΚ στους Σαν Χοσέ.

Για την ιστορία, αμφότεροι βρέθηκαν αντίπαλοι στις 26 Σεπτεμβρίου 2019 στο παιχνίδι Σαν Χοσέ – Φιλαδέλφεια 1-2 και στις 13 Μαρτίου 2022 στο Φιλαδέλφεια – Σαν Χοσέ 2-0.

Πηγή: SDNA

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X