Μοναδική απουσία ο Τσιάκος

Μοναδική απουσία ο Τσιάκος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÔÓÉÁÊÏÓ ÊÁÑÁÌÐÏÕËÁÓ ÐÑÙÔÇ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÁÅÊΣε φουλ ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της η ΑΕΚ, για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με το Ψυχικό για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2. Οι παίκτες της Βασίλισσας επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις, μετά και από το ρεπό που είχε παραχωρήσει την Κυριακή στους αθλητές του ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Στην σημερινή προπόνηση που έγινε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, ο τεχνικός της “Ένωσης” είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά, εκτός από έναν.

Ο λόγος για τον Γιώργο Τσιάκο, ο οποίος και σήμερα συνέχισε την θεραπεία που ξεκίνησε από την Κυριακή, μετά και τον τραυματισμό του στο ματς με τον Φίλιππο Βέροιας. Ο έμπειρος σέντερ κάνει “αγώνα δρόμου” για να προλάβει το ντέρμπι στο Ψυχικό το Σάββατο και αύριο αναμένεται να υπάρξουν νεότερα για την κατάσταση του, καθώς θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X