«Βασίλισσα» μέσα στο ΣΕΦ, με πάρτι στην εξέδρα (VIDEO)

Εκανε πλάκα στον ΟΣΦΠ και με τη δεύτερη πεντάδα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

moikanoiΣε άλλες εποχές, τότε που το μπάσκετ ήταν πολύ διαφορετικό σε σχέση με όσα επικρατούν σήμερα, οι μάχες της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό είχαν άλλη χάρη. Όπως αυτή που πραγματοποιήθηκε μια μέρα σαν σήμερα του 1989 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με αντίπαλο την ομάδα του Πειραιά. Με 4.000 Ενωσίτες να κάνουν «κιτρινόμαυρο» το Φάληρο και παρά τα επεισόδια που προκαλούνταν από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 72-66 σε ματς που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ηταν μια μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ που την έβγαλε από το τέλμα των τελευταίων θέσεων. Μια εντυπωσιακή εμφάνιση του Κώστα Παταβούκα, που με 21 πόντους είχε οδηγήσει την Ενωση στη νίκη, μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του Ντάνι Βρέινς (16 πόντους). Εντυπωσιακή η εικόνα του Μάκη Ψωμιάδη να αρπάζει ένα από τα αντικείμενα που εκτόξευαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και να το πηγαίνει στη γραμματεία σε έξαλλη κατάσταση.

Για την ΑΕΚ του Κρέζιμιρ Τσόσιτς είχαν αγωνιστεί εκείνο το βράδυ: Παταβούκας (21), Βουτσελάς, Γιαννόπουλος (10), Γκέκος (12), Βρέινς (16), Αριδάς (2), Σκουρτόπουλος, Κουντουράκης (9), Λανές (2).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”6gC4clUtdMI” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”R5TJ76-7ajM” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X