
Ακόμη πιο εντυπωσιακή το βράδυ η κατασκευή απέναντι από τα VIP της «Αγιάς Σοφιά - OPAP Arena»
Η «Αγιά Σοφιά – ΟPAP Arena» γίνεται όλο και πιο όμορφη, μετά από κάθε έργο που ολοκληρώνουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Όσοι περνούν από το χώρο έξω από τα VIP, θα αντικρίζουν κάτι το εντυπωσιακό.
Ένα τεράστιο γυαλιστερό “ΑΕΚ” καλύπτει πλέον τον μαύρο τοίχο που είχε δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», έξω από τη θύρα VIP του γηπέδου της ομάδας, πράγμα που ανέφερε σε χθεσινό του ρεπορτάζ το enwsi.gr.
Και το βράδυ αυτή η κατασκευή γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή. Και το λέμε αυτό, διότι στη βάση της υπάρχουν μικρά φώτα αλλά και συντριβανάκια, που κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακό το συγκεκριμένο έργο και θα δημιουργήσουν μια πολύ ωραία εικόνα, σε όσους περάσουν από το σημείο, βραδινές ώρες.
Δείτε το βίντεο:
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Η ΑΕΚ κρεμά στα… μανταλάκια όσους «πολέμησαν» το γήπεδο – Σε… περίοπτη θέση στο Μουσείο της ΑΕΚ οι Βασιλόπουλος, Μάλλιος, Λαφαζάνης και Σκουρλέτης!
- Αλλάζει πιθανότατα ώρα το ΑΕΚ-Άρης τη Δευτέρα
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Η αισιόδοξη πλευρά μιας ανολοκλήρωτης στάσης
- «Πιθανός προορισμός για τον Οτσόα η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα»



Λιάγκας και Μπέος στα «μαχαίρια»- «Εσύ έλεγες ότι δεν θες τα παιδιά σου να γίνουν γκέι» – «Κλείσ’ τον τώρα» (VIDEO)

H UEFA για τον τελικό στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena»: «Θα προσφέρει την ευκαιρία σε φρέσκα ταλέντα να αναδειχθούν»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πιτσιρικάς έβαλε τα κλάματα οταν ο Γκαρνάτσο του έδωσε τα παπούτσια του (VIDEO)

Jovana Djordjevic: Το μοντέλο από τη Σερβία που κάνει… θραύση στο ανδρικό κοινό (ΦΩΤΟ)

Αλόνσο: «Η ανταμοιβή μπορεί να είναι εκατό μέτρα μακριά ή ένα»