Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ για το προπονητήριο της Καμινάδας

Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ για το προπονητήριο της Καμινάδας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

palaimaxoiΑνακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, στην οποία διαμαρτύρεται για την παραχώρηση του προπονητηρίου της Καμινάδας στον Άτταλο. Την ανακοίνωση έλαβε και η δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Ευτυχία Αποστολάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙΑ 20/01/14

Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ‘απόφαση’ της 15ης Ιανουαρίου, του Δημοτικού Συμβουλίου Ν.Φ.Χ., η οποία ανάγει σε απόλυτο διαχειριστή του προγράμματος ωρών άθλησης, στο προπονητήριο της ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ, (ιδιοκτησίας Ο.Σ.Κ.) στην Νέα Φιλαδέλφεια, το τοπικό αθλητικό σωματείο Άτταλος Ν.Φ.

Όπως όλοι γνωρίζουν, στον χώρο αυτό, προπονούνται και αγωνίζονται καθημερινά, 150 αθλητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ, αρκετοί εκ των οποίων στενοί συγγενείς όλων μας, που από το 1924, υπηρετούμε και στηρίζουμε με τον ιδρώτα και το αίμα μας, την αγαπημένη μας Α.Ε.Κ.

Ο σύνδεσμος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ, ΔΕΝ θα επιτρέψει σε κανένα φέρελπι τοπικό παράγοντα, να ενεργήσει εις βάρος των αθλητών του συλλόγου μας κι εμμέσως εις βάρος της αγαπημένης μας ομάδας , με αμφισβητούμενες αποφάσεις για κανένα μικροπολιτικό και άλλο συμφέρον, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν στην συρρίκνωση και απομάκρυνση τους, από τον τόπο όπου δόξασαν και μεγαλούργησαν οι πρόγονοι τους.

Είμαστε ψυχή και σώμα μαζί τους, είναι το λαμπρό μέλλον της Α.Ε.Κ, και αναμένουμε εμπράκτως την ΑΜΕΣΗ αποκατάσταση της όποιας αδικίας δημιουργεί η απόφαση αυτή, με συνέπεια την διατάραξη των σχέσεων ισορροπίας και συνεργασίας, μεταξύ των συστεγαζόμενων αθλητικών σωματείων.

Η Α.Ε.Κ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΕΛΛΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X