Γιαννόπουλος στο enwsi.gr: "Είμαστε σε ετοιμότητα"

Γιαννόπουλος στο enwsi.gr: "Είμαστε σε ετοιμότητα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ ÂÕÑÙÍÁΜέχρι το απόγευμα αναμένεται να υπάρξει η απόφαση των διαιτητών του χάντμπολ αναφορικά με το εάν θα συνεχίσουν την αποχή τους, με βάση την οποία θα κριθεί και το αν θα γίνουν κανονικά οι αγώνες των πρωταθλημάτων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ο Κώστας Γιαννόπουλος, μίλησε στο enwsi.gr για την αγωνιστική απραξία (η ΑΕΚ είχε δώσει το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της πριν από ένα μήνα) και το κατά πόσο αυτή επηρεάζει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

“Σίγουρα μας επηρεάζει αρκετά καθώς ετοιμαζόμασταν για το ματς Κυπέλλου σήμερα, και οι προπονητές είχαν φτιάξει το πρόγραμμα των προπονήσεων με βάση αυτό, οπότε τώρα θα πρέπει να γίνει εκ νέου προγραμματισμός” τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: “Πάντως όταν παίζουμε μεταξύ μας στις προπονήσεις, είναι σαν να παίζουμε αγώνα ή ίσως και καλύτερα από αγώνα,  οπότε δεν υπάρχει ανησυχία για την απραξία”.

Αναφορικά με τον εάν θα υπάρξει ανησυχία στο “κιτρινόμαυρο στρατόπεδο” στην περίπτωση που οι διαιτητές αποφασίσουν να συνεχίσουν την αποχή τους και αναβληθεί έτσι και το ματς του πρωταθλήματος με τον Αρχέλαο, ο νεαρός χαντμπολίστας της Ένωσης είπε: “Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ίδιο θα ανησυχεί και ο αντίπαλος μας. Βασικό είναι να πάρουν οι διαιτητές τα χρήματα τους γιατί είναι και αυτοί άνθρωποι” και πρόσθεσε: “Εμείς πάντως είμαστε σε ετοιμότητα όποτε και αν χρειαστεί να δώσουμε το επόμενο επίσημο παιχνίδι μας”.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X