Πολύ κοντά ο Ντιέγκο Αλόνσο στη Σεβίλλη

Πολύ κοντά ο Ντιέγκο Αλόνσο στη Σεβίλλη
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Σεβίλλη φέρεται να έχει καταλήξει στην περίπτωση του 48χρονου Ουρουγουανού προπονητή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Σεβίλλη, μετά την απομάκρυνση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος και πλήρωσε το… μάρμαρο των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής «AS», η διοίκηση των Σεβιγιάνων έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ντιέγκο Αλόνσο για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του συλλόγου. Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, η υπόθεση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε οριστική συμφωνία.

Ο 48χρονος Ουρουγουανός τεχνικός βρίσκεται μακριά από τους πάγκους από τον Φεβρουάριο του 2023, όταν και αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της πατρίδας του μετά από μόλις έναν χρόνο παρουσίας στο τιμόνι της «σελέστε». Κατά το παρελθόν, έχει προπονήσει την Ίντερ Μαϊάμι (2019-21), αλλά και αρκετές ομάδες της χώρας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι γνώστης του ισπανικού ποδοσφαίρου, καθώς, σαν ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί για τέσσερις σεζόν σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια, Ράσινγκ και Μάλαγα.

Τέλος, να θυμίσουμε πως χθες στην Ισπανία γράφτηκε πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, βρισκόταν στη λίστα υποψηφίων της Σεβίλλης για τη θέση του προπονητή.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X