Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μπισάκα

Συζητάει για νέο συμβόλαιο με Γουάν-Μπισάκα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να δέσει στο Μάντσεστερ τον Άαρον Μπισάκα, με προπονητή και διοίκηση να είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση του στο γήπεδο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την πολύ καλή παρουσία του που δείχνει ο Αρον Γουάν – Μπισάκα «ανάγκασε» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χάγκ να του προσφέρουν ένα νέο πολυετές συμβόλαιο ώστε να παραμείνει στην ομάδα.

Ο Άγγλος δεξιός μπακ έχει μετατραπεί σε παίκτη-κλειδί για τα πλάνα του Ολλανδού τεχνικού, παρά το γεγονός ότι η μεταξύ τους σχέση δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τον πρώην προπονητή του Άγιαξ να τον θέτει στο περιθώριο πέρυσι, προτιμώντας περισσότερο τον Νταλότ.

Οι συχνοί τραυματισμοί του Γουάν – Μπισάκα δε φαίνεται να λειτουργούν ως ανασταλτικός παράγοντας, με την υπογραφή του συμβολαίου να είναι θέμα χρόνου, σύμφωνα με πηγές που είναι κοντά στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας, για τον οποίον οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έβγαλαν από τα ταμεία τους περίπου 55 εκατομμύρια ευρώ, έχει πραγματοποιήσει 165 συμμετοχές για τον σύλλογο, έχοντας σκοράρει 2 γκολ.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X