Περιμένουν με αγωνία την απόφαση των διαιτητών στην ΑΕΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

handball-omadaΤις απαντήσεις των διαιτητών στις προτάσεις που τους έγιναν από την ΟΧΕ περιμένουν άπαντες στην “οικογένεια” του χάντμπολ για να γνωρίζουν εάν τελικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα πρωταθλήματα που έχουν διακοπεί λόγω της αποχής των διαιτητών. Το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο το απόγευμα, ωστόσο στο “κιτρινόμαυρο στρατόπεδο” ανησυχούν μήπως υπάρξει και νέα αναβολή των αγώνων που θα βγάλει ακόμα περισσότερο εκτός ρυθμού τους νταμπλούχους.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι έχει συμπληρωθεί ένας μήνας από το τελευταίο επίσημο ματς της ΑΕΚ, ενώ και η αυριανή αναμέτρηση του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΧΑΝΘ πήρε αναβολή. Με εξαίρεση τους διεθνείς της Ένωσης που αγωνίστηκαν με την Εθνική αυτό το διάστημα, οι υπόλοιποι “κιτρινόμαυροι” έχουν δώσει μόνο ένα φιλικό κόντρα στην Εθνική Νέων. Έτσι στην ΑΕΚ περιμένουν με αγωνία την αυριανή απόφαση των διαιτητών για να μάθουν εάν θα αγωνιστούν κανονικά το ερχόμενο Σάββατο (25/1) κόντρα στον Αρχέλαο Κατερίνης. Στην περίπτωση που η αποχή των διαιτητών συνεχιστεί, ο Γιάννης Αρβανίτης θα αναζητήσει άλλες λύσεις για να βάλει τους παίκτες του εκ νέου σε αγωνιστικούς ρυθμούς, κλείνοντας κάποια φιλικά για τις επόμενες ημέρες.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X