Αντίπαλοι ΑΕΚ: Πρόγραμμα «βουνό» για τη Μαρσέιγ πριν και μετά τα ματς με την Ένωση

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Πρόγραμμα «βουνό» για τη Μαρσέιγ πριν και μετά τα ματς με την Ένωση
Photo Credits: INTIME

Πολύ δύσκολο πρόγραμμα έχει μετά τη διακοπή η Μαρσέιγ ανάμεσα στα ματς με την ΑΕΚ για την 3η και 4η αγωνιστική του Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρσέιγ επέστρεψε την Κυριακή (8/10) στις νίκες επί της Χάβρης (3-0), πήρε το τρίποντο μετά από 44 μέρες εντός και εκτός συνόρων, όμως άπαντες ασχολούνται με το πρόγραμμα που ακολουθεί για τους προβληματικούς μέχρι στιγμής Μασσαλούς τόσο στη Ligue 1 όσο και στο Europa League.

Δίχως αμφιβολία, λοιπόν, η Μαρσέιγ έχει μπροστά πρόγραμμα «βουνό» ανάμεσα στα ματς με την ΑΕΚ για την 3η και 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Συγκεκριμένα, μετά τη διακοπή αντιμετωπίζει στην Κυανή Ακτή τη Νις σε ένα ματς με μεγάλη αντιπαλότητα. Να θυμίσουμε πως στις 23 Αυγούστου του 2021 το μεταξύ τους ματς είχε διακοπεί μετά την εισβολή των οπαδών των γηπεδούχων, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια με τους ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ, τραυματίζοντας τρεις εξ αυτών.

Εν συνεχεία στις 26 του μήνα η Μαρσέιγ υποδέχεται στο «Βελοντρόμ» την πρωτοπόρο του 2ου ομίλου του UEL, ΑΕΚ, ενώ στις 29 παίζει εντός με τη Λυών που σε όποια κατάσταση και να είναι, δεν παύει να είναι ντέρμπι των Olympiens.

Στις 4 Νοεμβρίου η Μαρσέιγ παίζει με τη Λιλ και πάλι εντός και ακολουθεί στις 9 του ίδιου μήνα η δοκιμασία στη Νέα Φιλαδέλφεια με την Ένωση, με τον «Γολγοθά» να ολοκληρώνεται στις 12/11 με το ματς κόντρα στην Λανς.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X