Στοΐκοβιτς: «Σε εξαιρετική φόρμα ο Γκατσίνοβιτς – Με έπεισε και τον εμπιστεύομαι»

Στοΐκοβιτς: «Σε εξαιρετική φόρμα ο Γκατσίνοβιτς – Με έπεισε και τον εμπιστεύομαι»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς εξήγησε γιατί κάλεσε τον Γκατσίνοβιτς στην εθνική Σερβίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, ο οποίος εξήγησε γιατί συμπεριέλαβε στις κλήσεις του τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας εξέφρασε την εμπιστοσύνη στον 28χρονο άσο, ενώ τόνισε πως οι τραυματισμοί του το τελευταίο διάστημα ευθύνονται για το γεγονός ότι δεν τον καλούσε.

Αναλυτικά ο Στοΐκοβιτς ανέφερε: «Ο Μιγιάτ Γκάτσινοβιτς με έπεισε. Έπαιξε την περασμένη σεζόν σε πραγματικά υψηλό επίπεδο, αλλά δύο τρεις φορές από την έναρξη των προκριματικών είχε τραυματισμούς. Μύες, κοιλιακό τοίχωμα… Είχε και πρόβλημα στη βουβωνική χώρα. Πριν δέκα μέρες ήμουν στην Αθήνα και παρακολούθησα έναν αγώνα. Φυσικά δεν ήταν εκείνο το ματς ο λόγος, αλλά ήθελα να κάνουμε κάποιες κουβέντες.

Χαίρομαι που ο Γκάτσινοβιτς είναι σε εξαιρετική φόρμα και η υγεία του είναι καλή. Αξίζει πλήρως να βρίσκεται στη λίστα. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν, το στυλ και τις ιδιότητές του. Τον ήθελα από πριν, αλλά δεν γινόταν λόγω τραυματισμών».

Με δεδομένη την απουσία του Λάζοβιτς, είναι πολύ πιθανό ο Γκατσίνοβιτς να παίξει βασικός κόντρα στην Ουγγαρία. Αυτή θα είναι η πρώτη του εμφάνιση με την εθνική Σερβίας μετά από σχεδόν τρία χρόνια και το παιχνίδι με τη Ρωσία για το Nations League τον Νοέμβριο του 2020.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X