Αναβολή στους προημιτελικούς του κυπέλλου

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek handballΥπό φυσιολογικές συνθήκες, η ΑΕΚ θα αντιμετώπιζε την Τετάρτη την Χάνθ στην Θεσσαλονίκη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου χάντμπολ. Ωστόσο όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα, αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες, αφού οι διαιτητές συνεχίζουν την αποχή τους από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Μετά από συνάντηση που είχαν με την ομοσπονδία συζήτησαν κάποια οικονομικά ζητήματα, ωστόσο η απάντηση θα δοθεί την Τετάρτη. Έτσι αναβλήθηκαν οι προημιτελικοί αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας

«Η Ομοσπονδία κατανοεί τα προβλήματα και τα αιτήματα των διαιτητών και τους στηρίζει, όμως στην παρούσα φάση και με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα δεν είναι δυνατόν να τα ικανοποιήσει όλα. Κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις στους συνδέσμους, σύμφωνα με τις δυνατότητες της Ομοσπονδίας και οι σύνδεσμοι με την σειρά τους δεσμεύτηκαν ότι θα απαντήσουν μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X