Αντίπαλοι ΑΕΚ: Άντεξε η Μπράιτον, 2-2 εντός με Λίβερπουλ

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Άντεξε η Μπράιτον, 2-2 εντός με Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Άντεξε απέναντι στην Λίβερπουλ η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Μπράιτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ βρήκε δύο γκολ με τον Σαλάχ αλλά η Μπράιτον τιμώρησε τα λάθη της ομάδας του Κλοπ στην άμυνα και δεν της επέτρεψε να φύγει με νίκη από το AMEX (2-2).

Οι Reds γύρισαν το ματς στο ημίχρονο χάρη στον Αιγύπτιο star και είχαν δοκάρι για να «σφραγίσουν» τη μεγάλη νίκη, όμως η Μπράιτον, ομάδα που βρίσκεται στον όμιλο της ΑΕΚ στο Europa League, ήταν πολύ σκληρή για να τα παρατήσει και ισοφάρισε στο φινάλε (2-2). Στο -3 από την κορυφή υποχώρησε η Λίβερπουλ, στην 6άδα παρέμειναν οι παίκτες του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

Μπήκε με φόρα και ενθουσιασμό στο ματς η Μπράιτον και στο πρώτο 5λεπτό είχε δύο κοντινά σουτ που δέχθηκαν μπλοκ και σερί κόρνερ χωρίς όμως να κάνει τη ζημιά στους Reds. Αντίθετα, αυτή την έκαναν στον εαυτό τους οι παίκτες του Κλοπ στο 20’ σε μια στιγμή ομαδικής παραφροσύνης. Ο Φαν Ντάικ πέρασε κακή πάσα χωρίς βάρος στον ΜακΆλιστερ, εκείνος δεν κατάλαβε ότι είχε πίσω του αντίπαλο, ο Αντίνγκρα του πήρε την μπάλα και με συρτό πλασέ πολύ έξω από την περιοχή τιμώρησε τον Άλισον, ο οποίος δεν είχε ιδέα που βρισκόταν.

Το 1-0 έδωσε φτερά στους γηπεδούχους που εφάρμοσαν διάφορες τακτικές όταν ήταν χωρίς την μπάλα, άλλες φορές με 6 παίκτες πάνω από τη σέντρα και άλλες με το pressing να ξεκινά μετά τη γραμμή. Στο 24’ είχαν οι φιλοξενούμενοι την πρώτη φάση της προκοπής με αυτοματισμό με πολλές one-touch πάσες, όμως το τελείωμα του Σαλάχ ήταν κακό. Δυστυχώς για την Μπράιτον, ο Αιγύπτιος εξτρέμ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και αφού στο 31’ ο Μπαλέμπα είχε σουτ μόλις έξω για τους Seagulls, πήρε το όπλο του.

Σε ένα σημείο του αγώνα στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν φτάσει την κατοχή στο 72%, η Λίβερπουλ, που δεν μπορούσε καν να παίξει, βρήκε τον τρόπο όχι απλά να ισοφαρίσει αλλά να γυρίσει το ματς. Και τα εύσημα πάνε στο team του Κλοπ που φαίνεται πως είχε δει πολλά video με τον τρόπο ανάπτυξης της σημερινής αντιπάλου. Στο 40’ ο Σόμποζλαϊ έκλεψε πάνω στη σέντρα και έδωσε στον Ντίας, εκείνος στον Νούνιες και ο Ουρουγουανός έστρωσε στον Σαλάχ που με τη μία βρήκε την απέναντι γωνία για το 1-1.

Οι Reds στο φινάλε πίεσαν ακόμα πιο ψηλά και ο Σόμποζλαϊ έκλεψε αυτή τη φορά μέσα στην αντίπαλη περιοχή μπροστά από τον τερματοφυλακα. Ο Νούνιες του έδωσε ξανά και ο Γκρος τράβηξε τη φανέλα του Ούγγρου χαφ, ο οποίος ετοιμαζόταν να εκτελέσει, παραχωρώντας πεντακάθαρο πέναλτι. Στις καθυστρήσεις του πρώτου μέρους ο Σαλάχ έστησε την μπάλα στη βούλα και έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με 1-2.

 

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X