ΑΕΚ: Τεράστιο το γηπεδικό πρόβλημα για το χάντμπολ γυναικών

Εικόνες από το ΑΕΚ- Ορφέας Σουρωτής
Photo Credits: INTIME

κτός από την ανδρική ομάδα χάντμπολ η έλλειψη έδρας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα και στο γυναικείο τμήμα που χρησιμοποιούσε επίσης την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζήτημα επιβίωσης αποτελεί πλέον για τα τμήματα της ΑΕΚ η άμεση ανεύρεση έδρας μετά το ξαφνικό κλείσιμο του ΟΑΚΑ και της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης».

Παρά το γεγονός πως ο Υπουργός αρμόδιος για τα θέματα αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης εμφανίστηκε καθησυχαστικός για την επίλυση του προβλήματος τονίζοντας μάλιστα πως το 95% έχει ήδη διευθετηθεί, τα τμήματα της ΑΕΚ παραμένουν άστεγα. Το πρόβλημα είναι τεράστιο με τα τρία ομαδικά τμήματα, χάντμπολ ανδρών, χάντμπολ γυναικών και γυναικείο βόλεϊ να βρίσκονται κυριολεκτικά στο …δρόμο. Το ανδρικό χάντμπολ δεν είχε γήπεδο να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Εξίσου τεράστιο είναι το πρόβλημα και για το γυναικείο χάντμπολ που δεν διαθέτει πλέον γήπεδο ούτε για προπονήσεις ούτε για αγώνες. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» υπάρχει έντονος προβληματισμός γιατί ήδη είναι εξαιρετικά δύσκολο για να βρεθεί γυμναστήριο για το ανδρικό χάντμπολ για προπονήσεις και αγώνες πόσο μάλλον και επιπλέον ώρες για να καλύψουν τις ανάγκες της γυναικείας ομάδας.

Τα γήπεδα χάντμπολ στην Αττική είναι ελάχιστα και αυτό καθιστά ακόμα μεγαλύτερο το πρόβλημα. Στην ΑΕΚ προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το θέμα με ψυχραιμία ελπίζοντας πως η Πολιτεία θα δώσει όπως δεσμεύτηκε λύση αλλά όσο περνούν οι μέρες και δεν βλέπουν επί της ουσίας κάποια εξέλιξη ο «πονοκέφαλος» μεγαλώνει.  Στις τάξεις της «Ένωσης» ελπίζουν πως μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση για να μπορέσουν τα τμήματα της ΑΕΚ να μπουν στο νέο τους χώρο και να αποκτήσουν ξανά την αγωνιστική τους καθημερινότητα.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X