Αχής: "Σε αρκετά υψηλό επίπεδο η ΑΕΚ, έχουμε δυναμική στην έδρα μας"

Αχής: "Σε αρκετά υψηλό επίπεδο η ΑΕΚ, έχουμε δυναμική στην έδρα μας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

achesΓια το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ, μίλησε ο Ντίνος Αχής. Ο αρχηγός του Ψυχικού μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αρκαδικό και Ψυχικό έκανε δηλώσεις και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής με την πρώτη στην βαθμολογία “Ένωση”. Ο Αχής είπε πως το παιχνίδι είναι ντέρμπι μόνο βαθμολογικά και ότι θα είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα του. Τόνισε πως η ΑΕΚ είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο και ευχήθηκε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι χωρίς ακρότητες.

Ο Ντίνος Αχής είπε χαρακτηριστικά για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ψυχικό: “Ντέρμπι είναι μόνο όσον αφορά τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων αφού αμφότερες δεν έχουν να χωρίσουν κάτι. Τα τελευταία δύο χρόνια έτυχε να είμαστε αντίπαλοι και να έχουμε τους ίδιους στόχους με την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, είναι μία ακόμα ιστορική στιγμή για το Ψυχικό. Αγωνιστικά, η ΑΕΚ είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά πιστεύω ότι κι εμείς στην έδρα μας έχουμε ιδιαίτερη δυναμική. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να το ευχαριστηθεί χωρίς ακρότητες”.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X