Προς οριστική λύση η μεταφορά των σκουπιδιών μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια

Προς οριστική λύση η μεταφορά των σκουπιδιών μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

skoupidiaΟ Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν ξεκάθαρος όταν προ μηνών, είχε αναφερθεί στο θέμα με τα σκουπίδια που βρίσκονται στον  χώρο του γηπέδου. «Δεν μπορεί να γίνει τέτοιο έργο, με τα σκουπίδια μέσα. Εφόσον φύγουν τα σκουπίδια η ΑΕΚ θα είναι ο μόνιμος χορηγός αυτού του Άλσους. Θέλουμε να αξιοποιηθεί το Άλσος. Ζητάμε μόνο να φύγουν τα σκουπίδια, που είναι εστία μόλυνσης».

Αυτή η κουβέντα του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, άνοιξε συζήτηση για το πώς και που θα μεταφέρει η δημοτική αρχή τον σκουπιδότοπο που βρίσκεται πίσω από την πρώην Θύρα 21. Το ζήτημα με τα σκουπίδια έγινε αντικείμενο συζήτησης και στα προηγούμενα συμβούλια του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, ωστόσο πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν ότι το θέμα  αποτελεί τυπική διαδικασία.

Και μάλιστα όταν ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο, θα έχουν φύγει από την περιοχή. Ήδη ο Δήμος εξετάζει τέσσερις- πέντε περιπτώσεις χώρων που μπορούν να μεταφερθούν. Το κύριο μέλημα των ανθρώπων είναι να φύγουν μακριά από την πόλη. Και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν στην Δεκελείας.  Με τις περισσότερες πιθανότητες να θέλουν τον Δήμο να σκέφτεται έναν χώρο που βρίσκεται στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. Είναι ένα θέμα για το οποίο υπάρχει καθημερινή προσέγγιση και αναμένεται τις επόμενες μέρες να έχει βρεθεί οριστική λύση.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X