Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ιταλίας (7/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ιταλίας (7/10)

Η Ίντερ υποδέχεται την Μπολόνια και ενώ Γιουβέντους και Τορίνο συγκρούονται στο ντέρμπι της πόλης, στις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν στα προγνωστικά Ιταλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιντερ – Μπολόνια                      16:00

Η Ιντερ είναι πρώτη στην Ιταλία με 18 βαθμούς, ισόβαθμη της συμπολίτισσας Μίλαν.  Στα τελευταία 5 ματς η Ίντερ κέρδισε 3 αγώνες, 1 έληξε ισόπαλος και είχε και 1 ήττα. Στην αγορά Over Under 2,5 η Ίντερ στα τελευταία 5 ματς είχε over 2,5 γκολ σε 2 αγώνες και under 2,5 γκολ σε 3 αγώνες.
Η Ίντερ έχει πετύχει 8 γκολ στα 5 τελευταία ματς και έχει δεχτεί 3 γκολ. Στους τελευταίους 5 αγώνες η Μπολόνια έχει κερδίσει 2 αγώνες, ενώ 3 έληξαν ισόπαλοι. Η Μπολόνια έχει πετύχει 5 γκολ στα 5 τελευταία ματς και δέχθηκε 1 γκολ.  Η Ιντερ προέρχεται εκτός έδρας νίκη με 4-0 επί της Σαλερνιτάνα. Μεσοβδόμαδα νίκησε για το Τσάμπιονς Λιγκ με 1-0 τη Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπολόνια μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες νίκησε 3-0 την Εμπολι και ανέβηκε στην όγδοη θέση.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Ιντερ δεν θα ξανακάνει γκέλα τύπου Σασουόλο. Άσος και όβερ 2,5 γκολ.

Γιουβέντους – Τορίνο                19:00

Στο «Allianz Stadium» η Γιουβέντους και η Τορίνο (7/10/2023) συναντιούνται σε σπουδαίο ντέρμπι για την 8η αγωνιστική της Serie A. Το συγκεκριμένο ματς είναι ένας… ξεχωριστός κόσμος που το κάνει ακόμη πιο συναρπαστικό, αφού το… έπαθλο δεν είναι μονάχα οι βαθμοί αλλά και η περηφάνια. Η Γιουβέντους πηγαίνει στο ματς με τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σ’ ένα από τα σκαμπανεβάσματα που προαναφέραμε καθώς έχει μόλις μια επιτυχία στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Ηηττήθηκε με 4-2 από την Σασουόλο, έπειτα κατάφερε να νικήσει με 1-0 την Λέτσε και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έμεινε στο 0-0 με την Αταλάντα, σε αγώνα που κάλλιστα θα μπορούσε να χάσει. Η Τορίνο, από τη μεριά της, δεν άρχισε καλά. Στη συνέχεια πήρε τα πάνω της γράφοντας απανωτές νίκες κι έπειτα ακολούθησε και πάλι μια πτώση στα αποτελέσματα αν και οι εμφανίσεις της είναι αξιόλογες (τόσο στο 1-1 με τη Ρόμα, όσο και στο 2-0 από την Λάτσιο αλλά και στο 0-0 με τη Βερόνα). Ωστόσο, εδώ και τρεις αγωνιστικές δεν έχει νίκη (0-2-1). Συνολικά, αυτή τη σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα έχει: δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η άμυνά της είναι πολύ σταθερή (επτά γκολ κατά), αλλά το πρόβλημά της βρίσκεται στην επίθεση (μόλις έξι γκολ υπέρ).

Προγνωστικό στοιχήματος: Κλασσικό ντέρμπι της πόλης. Η Γιουβέντους έστω και δύσκολα θα το πάρει το ματς.

Διαβάστε περισσότερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X