Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (7/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (7/10)

Την επιστροφή στις νίκες θα ψάξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ, στο ματς που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λούτον – Τότεναμ (14:30)

Δεν πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση η Λούτον στην εντός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Μπέρνλι από την οποία και γνώρισε την ήττα με 2-1. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο βασικός αμυντικός Μπελ που αποχώρησε με τραυματισμό στην τελευταία αναμέτρηση. Με σύμμαχο και τον VAR η Τότεναμ νίκησε εντός με 2-1 τη Λίβερπουλ. Είναι δεδομένο πως κάνει τρομερό ξεκίνημα στη σεζόν όπου έχει βγάλει αρκετές δύσκολες αναμετρήσεις. Στα επτά πρώτα παιχνίδια της έχει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Δεν προκύπτει κάποιο νέο πρόβλημα
Προγνωστικό στοιχήματος: Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, ποντάρουμε στο No Goal. Βελτιωμένη είναι η Τότεναμ αμυντικά. Την ίδια ώρα η Λούτον στην επίθεσή της σκοράρει με δύσκολο τρόπο.

Μπέρνλι – Τσέλσι (17:00)

Η Μπέρνλι έκανε σεφτέ στις νίκες. Επικράτησε με 2-1 της Λούτον εκτός σε εξ αναβολής ματς. Έβγαλε σωστό πλάνο στο α’ και βρήκε την άκρη της έστω και στο φινάλε. Δεν φαίνεται να έχει κάποιο νέο πρόβλημα. Βρίσκει τον εαυτό της η Τσέλσι. Μετά το 1-0 επί της Μπράιτον στο Λιγκ Καπ, νίκησε και τη Φούλαμ με 2-0. Το ευχάριστο για τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι πως ο φορ, Τζάκσον εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει. Αντιθέτως, ο μπακ Γκούστο έχει άλλη μία αγωνιστική. Στις οκτώ πιο πρόσφατες επισκέψεις της Τσέλσι στο «Τερφ Μουρ» η Μπέρνλι αγνοεί τη νίκη (0-1-7), ενώ στις τέσσερις τελευταίες δέχτηκε τουλάχιστον τρία τέρματα.
Προγνωστικό στοιχήματος: Ξεκάθαρα με το 2 βάσει παράδοσης.

Εβερτον – Μπόρνμουθ (17:00)

Ήττα σοκ εντός έδρας με 2-1 από την νεοφώτιστη Λούτον για την Έβερτον. Σε τέσσερα ματς εντός παραμένει άποντη. Δεν έχει κάποιο νέο πρόβλημα. Δεν έχουν συναντηθεί πολλές φορές οι δύο ομάδες (9-2-6). Από την άλλη η Μπόρνμουθ προέρχεται από το βαρύ 4-0 από την Άρσεναλ. Πολλά αμυντικά προβλήματα τα «κεράσια». Έντεκα αγώνες χωρίς νίκη έχει η Μπόρνμουθ στην Premier League (0-3-8). Καμία άλλη ομάδα στη λίγκα δεν έχει τόσους αγώνες να νικήσει.
Προγνωστικό στοιχήματος: Οριακό ματς και για τις δύο. Με πολλά αμυντικά προβλήματα και οι μεν και οι δε. Λόγω της αμυντικής συμπεριφοράς και των δύο, πάμε με το G/G.

Φούλαμ – Σέφιλντ Γιουν. (17:00)

Δίκαιη ήττα από την Τσέλσι (2-0) στο ντέρμπι του Λονδίνου για τη Φούλαμ. Δεν είχε καθόλου ένταση στο παιχνίδι της. Αμφίβολος ο βασικός μπακ, Τετέ και ο μεσοεπιθετικός Τραορέ. Απογοητευτική η Σέφιλντ. Έχασε και από τη Γουέστ Χαμ. Πρόβλημα στην άμυνα με τον στόπερ, Ίγκαν. Η τελευταία νίκη της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο απέναντι στη Φούλαμ σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας ήταν τον Μάρτιο του 1968.
Προγνωστικό στοιχήματος: Η Φούλαμ είναι καλύτερη ομάδα. Έχει σύμμαχο και την παράδοση. Θα τη στηρίξουμε…

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X