Την ψάχνει για τον Γεωργιάδη η ΑΕΚ, έγινε η πρώτη διερευνητική επαφή

Την ψάχνει για τον Γεωργιάδη η ΑΕΚ, έγινε η πρώτη διερευνητική επαφή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

georgiadis1Το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει πως για τα άκρα της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης την επόμενη σεζόν, αρέσει η περίπτωση του Γιώργου Γεωργιάδη. Βλέπετε, μπορεί ο 27χρονος εξτρέμ να μην είχε την εξέλιξη που προδιέθετε το ταλέντο του, αλλά παραμένει μια εξαιρετική επιλογή για τα άκρα κάθε ομάδας. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και δε φαίνεται στον ορίζοντα πιθανότητα παραμονής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κατά πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες έχει υπάρξει διερευνητική επαφή από την ΑΕΚ προς την πλευρά του Γεωργιάδη για το μέλλον του. Η Ενωση έδειξε έμπρακτα πως ενδιαφέρεται για πιθανή συνεργασία από το επόμενο καλοκαίρι. Βέβαια, είναι γεγονός πως ο Γεωργιάδης έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ (πάνω από 300.000 ευρώ ετησίως), το οποίο η ΑΕΚ – που του χρόνου θα παίζει στην Β’ Εθνική – δεν πρόκειται να ακολουθήσει.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ επιβεβαίωσε και με δήλωση του ο Γεωργιάδης. «Υπήρχε ενδιαφέρον αλλά προτεραιότητα έχει ο ΠΑΟΚ. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν αισθάνεται καλά όταν δεν παίζει. Έτσι κι εγώ τώρα που δεν παίζω δεν είμαι καλά», είπε ο 27χρονος ακραίος στην ιστοσελίδα serraikanea.gr. Εύλογα έδωσε τον πρώτο λόγο στον ΠΑΟΚ, αλλά έδειξε πως η ΑΕΚ είναι μια από τις επιλογές του για το μέλλον. Την τρέχουσα σεζόν, ο Γεωργιάδης έχει πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα και από τρεις σε Ευρώπη και κύπελλο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X