Ποτσετίνο για το VAR: «Εμπιστεύομαι το αυτοκίνητο... Όχι τον οδηγό»

Ποτσετίνο για το VAR: «Εμπιστεύομαι το αυτοκίνητο... Όχι τον οδηγό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ είδε να ακυρώνεται το γκολ του Λουίς Ντίας στην ήττα της με 2-1 από την Τότεναμ την περασμένη εβδομάδα λόγω λάθους του χειριστή του VAR, Ντάρεν Ίνγκλαντ.

VAR και χειριστής replay συνεργάστηκαν γρήγορα και συμπέραναν με ευκολία μετά τη σωστή τοποθέτηση των γραμμών πως ο Κολομβιανός καλυπτόταν πλήρως από τον Ρομέρο. Ο VAR ωστόσο, αντί να ανακαλέσει την απόφαση του επόπτη μετέφερε στον διαιτητή πως «ο έλεγχος ολοκληρώθηκε», επιβεβαιώνοντας άθελά του το ανύπαρκτο οφσάιντ!

Αυτό το συμβάν είναι κεντρικό θέμα συζήτησης στην Αγγλία την τελευταία εβδομάδα και ο προπονητής της Τσέλσι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τοποθετήθηκε σχετικά, δηλώντας υπέρμαχος της τεχνολογίας αν κα θα ήθελε να τη δει απλοποιημένη. «Εμπιστεύομαι το VAR και τον τρόπο με τον οποίο το διαχειριζόμαστε. Εμπιστεύομαι το αυτοκίνητο, αλλά τον οδηγό; Αυτό είναι το πρόβλημα. Για μένα πρόκειται για την απλοποίηση της κατάστασης. Μετά από πολλά χρόνια βλέποντας πώς λειτουργούν τα πράγματα, το πιο σημαντικό είναι να δώσουμε περισσότερο δύναμη στον διαιτητή.Καταλαβαίνουε ότι οι άνθρωποι κάνουν λάθη, δεν είναι εύκολο. Νομίζω όταν ο διαιτητής κάνει λάθη, μπορούμε όλοι να το αποδεχτούμε αυτό, όταν συμβαίνει με την τεχνολογία είναι δύσκολο να το καταλάβουμε», ανέφερε.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X