Τα εισιτήρια του Final 4

Τα εισιτήρια του Final 4
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

eisitirio final 4 league cupΗ ΕΣΑΠ ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια του Final 4 στο League Cup “Νίκος Σαμαράς” στην Αλεξανδρούπολη θα κοστίζουν 15 ευρώ. Η συγκεκριμένη τιμή ισχύει και για τους τρεις αγώνες και είναι μόνο για τα κανονικά εισιτήρια, καθώς υπάρχουν τόσο τα φοιτητικά/στρατιωτικά/αθλητικά (10 ευρώ), όσο και τα VIP (20 ευρώ). Όποιος φίλος των τεσσάρων ομάδων (Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Φοίνικας Σύρου, ΑΕΚ, Λαμία) επιθυμεί να προμηθευτεί τα “μαγικά” χαρτάκια του Final 4 θα μπορεί να το κάνει από σήμερα (20/1) από τα γραφεία του οικοδεσπότη Εθνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αντίστροφα μετράει η Αλεξανδρούπολη για τη διεξαγωγή του Final 4 League Cup 2014 «Νίκος Σαμαράς» στο γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Στη διοργάνωση θα αγωνιστούν ο τοπικός Εθνικός, ο Γ.Σ. Λαμίας, η ΑΕΚ και ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου.
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, στα γραφεία του Εθνικού (Πλατεία Πολυτεχνείου) και οι φίλαθλοι θα τα προμηθεύονται αφού πρώτα θα επιδεικνύουν την Αστυνομική τους ταυτότητα, μιας και θα τηρηθεί ονομαστική λίστα εισόδου στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Δε θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας (ΟΥΤΕ ΤΑ GOLD), αλλά οι κάτοχοί τους θα έχουν προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίων του Final 4. Γιa αυτό το λόγο, εκτός από την Αστυνομική τους ταυτότητα, να έχουν μαζί τους και να επιδεικνύουν και την κάρτα διαρκείας.
Προκειμένου να εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας, τις τρεις (3) πρώτες μέρες της προπώλησης (20, 21 & 22 Ιανουαρίου) θα πωλούνται εισιτήρια ΜΟΝΟ στους φιλάθλους του Εθνικού που διαθέτουν κάρτα διαρκείας».

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι:

* Κανονικό: 15€ (Ισχύει και για τους 3 αγώνες – Ημιτελικοί & Τελικός).

* Φοιτητικό – Στρατιωτικό – Αθλητικό: 10€ (Ισχύει και για τους 3 αγώνες – Ημιτελικοί & Τελικός).

* VIP (Νέα κερκίδα): 20€ (Ισχύει και για τους 3 αγώνες – Ημιτελικοί & Τελικός).

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X