Τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων

Η "ΑΕΚ της Καρδιάς" με 3-1 σετ "καθάρισε" και τον ΠΑΟΚ στην Γλυφάδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantekasΕίναι αλήθεια ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρχε μια αμφιβολία για το κατά πόσο η ΑΕΚ θα εμφανιστεί έτοιμη να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική της Α1. Βλέπετε ,η παραίτηση του Γιώργου Κλαρούδα έφερε μια αναστάτωση στην ομάδα. Ωστόσο στο παρκέ οι κιτρινόμαυροι, με εξαίρεση το τρίτο σετ, έβγαλαν πάθος και ενέργεια και έστειλαν μήνυμα προς φίλους και εχθρούς, ότι θα πουλήσουν πολύ ακριβά το «τομάρι» τους για τη μάχη της 4άδας.

Το πλέον σημαντικό στοιχείο του αγώνα, στον οποίο οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν τελικά με 3-1, ήταν η  επιθετική «πολυφωνία». Είναι χαρακτηριστικό ότι τέσσερις παίκτες της Ένωσης ολοκλήρωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Παγιάν  με 18, ενώ τον ακολούθησε ο Τόρες με 12. Πολύτιμη βοήθεια προσέφεραν και οι  Μαντέκας,  Πέτρογλου που σκόραραν  από έντεκα φορές. Ενώ τα ποσοστά και των τεσσάρων αθλητών ξεπέρασε (ατομικά) το 50%.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X