Η εντυπωσιακή μετάλλαξη της ΑΕΚ, που άλλαξε ολόκληρη την ζωή του Κορδέρο

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

corderoΣτην Ελλάδα για την ΑΕΚ, ο Μιγκέλ Κορδέρο ήρθε στα τέλη Αυγούστου του 2012. Από τότε έχουν περάσει 18 μήνες. Αλλά μόλις πριν από μερικές μέρες, η μητέρα του Ισπανού μέσου, ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και μόλις χθες, είδε για πρώτη φορά εν δράσει τον Κορδέρο, με την φανέλα της ΑΕΚ. Παρόλο, που ο Ισπανός μέσος έχει τεράστια αδυναμία στην μητέρα του. Μια ολόκληρη σεζόν πέρυσι, ο Κορδέρο δεν σκέφτηκε καν να προσκαλέσει την οικογένεια του στην Αθήνα. Όχι επειδή δεν ήθελε, αλλά επειδή ο ίδιος δεν αισθανόταν καλά στην ΑΕΚ. Μ’ όλα όσα βίωνε πέρυσι, ήθελε να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην Ισπανία. Μετρούσε μια προς μια τις μέρες, για να τελειώσει η σεζόν και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Όμως από το καλοκαίρι και μετά όλα άλλαξαν. Ο Κορδέρο όχι μόνο πείστηκε να παραμείνει στην ΑΕΚ. Αλλά η μετάλλαξη της ομάδας, η εντυπωσιακή στροφή προς την αναγέννηση, έχει αλλάξει και ολόκληρη την ζωή του Ισπανού. Τώρα πλέον αισθάνεται ευτυχισμένος στην ΑΕΚ. Βλέπει το μέλλον του εδώ. Και το μόνο που τον… ζορίζει ακόμα, είναι τα ελληνικά. «Very difficult, φίλε» λέει ο Κορδέρο, που όμως νιώθει την ομάδα σαν το σπίτι του. Κάτι που του βγαίνει ακόμα και μέσα στο γήπεδο.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X