Τραπ: «Σκάνδαλο η αποβολή μου, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μου ζήτησαν συγνώμη»

Τραπ: «Σκάνδαλο η αποβολή μου, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μου ζήτησαν συγνώμη»
Photo Credits: INTIME

O Τραπ ανέφερε ότι πιθανότατα υπήρξε πρόκληση από ανθρώπους του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας σκάνδαλο την αποβολή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κέβιν Τραπ ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στην ένταση που δημιουργήθηκε μετά την λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ, με τον Γερμανό τερματοφύλακα να δίνει την δική του εκδοχή για το τι συνέβη.

Αρχικά ο Τραπ ανέφερε ότι πιθανότατα υπήρξε πρόκληση από ανθρώπους του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας σκάνδαλο την αποβολή του, όμως στην συνέχεια επιχείρησε να τα… μαζέψει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη. Μόλις έληξε το παιχνίδι είδα πολλούς να τρέχουν προς τη φυσούνα. Στη συνέχεια πιθανώς υπήρξαν προκλήσεις από ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά εγώ δεν παρατήρησα κάτι.

Μετά είδα τον προπονητή του ΠΑΟΚ να χειρονομεί. Του είπα να ηρεμήσει και εκείνος είπε κάτι προς εμένα. Στη συνέχεια ο διαιτητής μου δίνει κόκκινη. Είναι σκάνδαλο για εμένα πραγματικά.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μου ζήτησαν στη συνέχεια συγνώμη και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πήγαν στον διαιτητή για να του πουν ότι δε φταίω σε κάτι. Τους ευχαριστώ γι΄αυτό. Ο διαιτητής επέμεινε στην απόφαση του και δε γνωρίζω γιατί το έκανε αυτό».

 

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X