Χωρίς Μπρέσεβιτς και Σταθάκη η προπόνηση

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

brecevic2Ο Κροάτης έμεινε εκτός προπόνησης λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ ο ‘Ελληνας κεντρικός αμυντικός συνέχισε τη θεραπεία του.

Δύο αναμενόμενες απουσίες είχε ο Τραϊανός Δέλλας στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, ο οποίος έμεινε χθες εκτός αποστολής από την αναμέτρηση κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών άρχισε θεραπεία και αναμένεται να φανεί άμεσα αν έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα ή αν είναι κάτι που θα τον ταλαιπωρήσει για λίγες μέρες.

Εκτός προγράμματος έμεινε και ο Σταύρος Σταθάκης, ο οποίος συνέχισε τη δική του θεραπεία, μετά τη θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με τον Περαμαϊκό μια εβδομάδα νωρίτερα, ενώ εκτός έμεινε και ο Ρομπέρτο Κάτσικας λόγω ίωσης. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ερμή ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ άπαντες θα επιστρέψουν την Τετάρτη στις προπονήσεις μετά το αυριανό ρεπό που τους έδωσε ο Δέλλας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X